Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen kevés fiatal nő aki gyereket szeretne majd a jövőben?
Figyelt kérdés
Én majd mindenképpen szeretnék, de félek hogy nem fogok találni ilyen lány.
Egy olyan lány akinek szép teste van ő valószínüég azért nem akar mert félti?
2021. nov. 29. 20:54
11/86 anonim válasza:
Biztos találsz majd olyan nőt, ha eljön az ideje, aki anya akar lenni.
Például én nem akarok az lenni, ez egyéni döntés. Nem értem miért kell leszólnia a 2 tábort egymásnak.
24L
12/86 anonim válasza:
Te miért nem akarsz az lenni? Szerelmes se szeretnél?
13/86 anonim válasza:
#12: ezt most kitől kérdezted?
14/86 anonim válasza:
Azért mert egyre többen jönnek rá arra, hogy a gyerekvállalás nagyon nagy szívás. Anyagilag, párkapcsolat, és egyéni tekintetben is.
15/86 anonim válasza:
A kettőnek mégis mi köze van egymáshoz?
16/86 anonim válasza:
15. Nyilván semmi köze a 2 dolognak egymáshoz, de vannak akik mégis szeretik összemosni. Pont ugyanúgy mint a házasságot és a gyerekvállalást. Sokan azt gondolják aki megházasodik, gyereket is akar,pedig ez nyilván nem így van.
17/86 anonim válasza:
Már egyre többen ki merik mondani, hogy a gyerekvállalás rohadt nagy szívás, így már nem gondolják azt, hogy majd az csupa rózsaszín felhő lesz és inkább kihagyják
18/86 anonim válasza:
Áldás a világra hogy ez a genny népség nem szaporodik
Majd szaporodik helyette a sok cigó, övék a jövő
19/86 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy te hány gyereket szültél eddig? Mert beszélni könnyű.
20/86 anonim válasza:
Én személy szerint nem látom értelmét. Ilyen világba? A klímaváltozás már most megkeseríti az életünket, arról nem is beszélve hogy mi lesz 20-25 év múlva. Ma 3 házasságból 2 válással végződik. Nem akarok egyedül maradni segítség nélkül gyerek(ek)kel. Szinte lehetetlen (vagy legalábbis hatványozottan nehezebb) gyerekkel töretlenül folytatni a karrierünket, sok helyen nem is alkalmaznak fiatal anyukákat, vagy ha igen, akkor is csak töredék fizetésért. A terhesség, és a szülés teljesen tönkre teheti a testet, és a mentális egészséget (szülés utáni depresszió), és nem azt lehet látni, hogy a pasik, férjek törnék magukat, hogy segítsék a gyerekük anyját. Az anyagi biztonságról nem is beszélve. Teljesen kilátástalannak gondolom az egészet, ami nemes egyszerűséggel nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!