Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen kevés fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen kevés fiatal nő aki gyereket szeretne majd a jövőben?

Figyelt kérdés

Én majd mindenképpen szeretnék, de félek hogy nem fogok találni ilyen lány.

Egy olyan lány akinek szép teste van ő valószínüég azért nem akar mert félti?

2021. nov. 29. 20:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
100%

#40-es, te vagy a lelki társam :D

24-es voltam😂

2021. nov. 30. 13:57
 42/86 anonim ***** válasza:
97%
Imádlak titeket menő, gyerekmentes nő társaim. ✌️✌️♥️😍Valahol az előző válaszoló voltam 🤣
2021. nov. 30. 15:53
 43/86 anonim ***** válasza:
4%

""Megkérdezhetem, hogy te hány gyereket szültél eddig? Mert beszélni könnyű." Egyet sem, az ilyen hőbörgőknek még barátnője sincsen és általában az anyjukon lógnak harminc évesen is. De nőket számon kérni, na ahhoz értenek."

Hát az biztos hogy én itt nem kértem rajtatok számon semmit

Soha nem akartam gyereket én sem, persze nekem nincs is senkim akitől akarhatnék, de ha lenne sem akarnék.

Ilyen alapon eszemben sincs elvárni egyik nőtöl sem hogy szüljön. Az hogy ez mit okoz a társadalomban pár évtized múlva azt nem szemrehányásként hoztam fel, csak úgy nem árt számolni ezzel is.

Amiket idéztem az persze igaz is majdnem egészen, de visszautasítom hogy itt barkit is számonkértem volna azért hogy mit vállal vagy nem vállal. A ti testetek, a ti döntésetek, senki másé

2021. nov. 30. 17:01
 44/86 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nincs kevés nő, aki gyereket szeretne a jövőben, elvétve ismerek csak ilyet magamon kívül.

Én szimplán egyáltalán nem vágyom rá, nem vonz, nulla ösztönt vagy késztetést érzek rá és tudom, hogy ahhoz meg ordas nagy egetverő sokéves szívás, hogy "miért ne" alapon nekiálljak. Nem tartom biztatónak a világ jövőjét sem és marha jól megvagyunk a férjemmel kettesben. Nem hiszem, hogy bárkinek tartoznánk gyerekvállalással 🤷

2021. nov. 30. 17:08
 45/86 anonim ***** válasza:
1%
Ennyi gyerekgyűlölő nőt, úristen…
2021. nov. 30. 17:32
 46/86 anonim ***** válasza:
97%
45: az, hogy nem akarok gyereket, semmilyen formában nem jelenti, hogy gyűlölném őket. Mennyi ész kell mégis a kettő összemosásához?
2021. nov. 30. 17:36
 47/86 anonim ***** válasza:
97%

Miért is gyerekgyűlölő itt bárki? Azért, mert leírják az igazságot a gyerekvállalásról?

2021. nov. 30. 17:38
 48/86 anonim ***** válasza:
97%
45! Én sem gyűlölöm a gyerekeket, mindig kedves vagyok, meg foglalkozom velük, ha pl családi összejövetelen ott vannak, de otthonra nem kéne, magamból meg még annyira se akarok egyet kinyomni.
2021. nov. 30. 17:40
 49/86 anonim ***** válasza:
2%
Momdjuk aki parazitának tekinti az talán már közelíti a szintet
2021. nov. 30. 17:44
 50/86 anonim ***** válasza:
96%
45: én imádom a gyerekeket (kis dózisban), lenyűgöz a fantáziájuk és őszinteségük. Annak, hogy nem akarom magamnak egy anya életét, nulla köze van bármi gyűlölethez. Nagyon ostoba vagy...
2021. nov. 30. 17:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!