Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen kevés fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen kevés fiatal nő aki gyereket szeretne majd a jövőben?

Figyelt kérdés

Én majd mindenképpen szeretnék, de félek hogy nem fogok találni ilyen lány.

Egy olyan lány akinek szép teste van ő valószínüég azért nem akar mert félti?

2021. nov. 29. 20:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy meg engedtessék már meg, hogy mindenki azt szeressen/utáljon/gyűlöljön/ne kedveljen/ne szeressen, amit és akit csak akar! Te szeressed őket, kit érdekel? Más meg nem szereti, pont ugyanannyi joga van az érzéseihez, mint neked.
2021. dec. 4. 18:41
 72/86 anonim ***** válasza:
3%
73. Hát inkább hallgatom egy gyerek visítozását, mint a tiedét...
2021. dec. 4. 19:10
 73/86 anonim ***** válasza:
96%

Ugye mikor a nem létező érvek elfogytak, így marad a szánalmas fröcsögés.

Először is én nem visítozok, másodrészt egy hangyaf*asznyit sem érdekel te mit hallgatsz szívesebben és mit nem, számomra kevesebb idegesítőbb dolog van, mint mikor néhány kölök televisítozza az adott helységet, így minden erőmmel kerülöm a hasonló szitukat. Mit fáj ez neked ennyire? Offolás helyett miért nem húzol át a gyerekvállalás kategóriába, ahol annyira szeretik a gyerekeket? Csak mert itt a lőtéri döglött kutya sem kíváncsi a hisztidre.

2021. dec. 4. 19:16
 74/86 anonim ***** válasza:
93%
#75 pont mi vagyunk, akik normálisan érvelnek, te meg itt fröcsögsz.
2021. dec. 4. 20:40
 75/86 anonim ***** válasza:
95%

75 Akkor javaslom nézz utána mi az, hogy érv, mert láthatóan halvány lila fingod nincs róla. Itt egyedül TE vagy, aki nem érvelt, ellenben megállás nélkül fröcsög és nyíg azon, hogy másnak nem az a véleménye, mint neki. Mi végig normálisan, érvekkel alátámasztottuk a mondandónk, te ezt magadról már nem mondhatod el.

Ja és a gyűlöl szó jelentésére is guglizz már rá, mert fájdalmasan szánalmas, hogy dobálózol itt szavakkal, amiknek azt se tudod mi a jelentésük.

2021. dec. 4. 20:46
 76/86 anonim ***** válasza:
0%
Az hagyján, hogy érvelés helyett személyeskedtek, de még azt sem látjátok, hogy én (#75) nem az a válaszoló vagyok, akit az utóbbi időben csapatosan lepontoztatok :D
2021. dec. 4. 20:57
 77/86 anonim ***** válasza:
94%

Nekem az a fura, ha valaki szereti a gyerekeket. Idegen emberek gyerekét szereti. Ez szerintem tök nem normális dolog.

Nem normális dolog egy adott korig szeretni valakit. Én nem diszkriminálok, kevés felnőttet bírok, és még kevesebb gyereket.

2021. dec. 4. 21:06
 78/86 anonim ***** válasza:
97%

# 78 Ha-ha, és ezt pont te mondod?:D Mert egy rakás velem egyet nem értőre rávágni, hogy "gyerekgyűlölő, feminista" kicsit sem személyeskedés, igazad van.:D

Az meg külön vicc kategória, hogy némelyek a feminista szót egyfajta szitokszóként használják, mintha az valami rosszat jelentene. De köszönjük, legalább már tudjuk, hogy aki nem rajong a kölkökért, nem is akar sajátot és idegesíti őket a visítozás, az egy gonosz feminista, aki még gyerekgyűlölő is. Ok.

Fel nem foghatom miért van némely ember fejében a mai napig az, hogy csak azért mert valaki puncival a lába között született, automatikusan szeretnie kell a gyerekeket..

2021. dec. 4. 21:16
 79/86 anonim ***** válasza:
2%
Anyai ösztönről hallottál már 80-as?
2021. dec. 4. 21:37
 80/86 anonim ***** válasza:
96%
Apai ösztön nincs? Mert láthatóan csak a nőkkel van bajod.
2021. dec. 4. 21:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!