Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen kevés fiatal nő aki gyereket szeretne
majd a jövőben?
Figyelt kérdés
Én majd mindenképpen szeretnék, de félek hogy nem fogok találni ilyen lány.
Egy olyan lány akinek szép teste van ő valószínüég azért nem akar mert félti?
Ja, mert aki nem akar gyereket és reálisan látja mivel is jár ez a “csoda”, az máris gyerekgyűlölő. Fck logic.🤦🏻♀️
2021. nov. 30. 17:51
52/86 anonim válasza:
49: szültem kettőt, imádom őket és mégsincs semmi bajom a parazita megfogalmazással. Technikailag a magzat az, életképtelen és az anya szervezetéből szívja el a tápanyagot. Azt is meg tudom érteni, hogy vannak nők, akikből ez leküzdhetetlen, elemi viszolygást vált ki és ezért egyáltalán nem érdemelnek bántást. Szoptatás ugyanez, az a lelki terror, amivel kisgyerekes anyák ölnek más kisgyerekes anyákat a téma kapcsán, nekem teljesen felfoghatatlan. Mindenkinek a saját teste és viszonyulása. Nyugi van.
2021. nov. 30. 17:52
53/86 anonim válasza:
Én utálom őket. Nyilván nem tervezem, hogy törppörköltet csinálok belőlük, de szarabb az a hely, ahol ott vannak. Olyan, mint mikor magában beszélő bolondot látsz az utcán. Kikerülöd.
2021. nov. 30. 17:54
54/86 anonim válasza:
Nem normális, ha nők így beszélnek a gyerekekről és a gyerekvállalásról. Nagyon durva agymosás folyik, ha ilyen eredménnyel jár.
2021. nov. 30. 18:12
55/86 anonim válasza:
Miért ne beszélhetnének így a nők? Akinek puncija van, annak nem lehetnek gondolatai? Csak babócásak?
2021. nov. 30. 18:16
56/86 anonim válasza:
#54! Milyen agymosás? Az, hogy le lehet írni az őszinte véleményünket? Ez agymosás? Ha az is lenne (mint hogy nem az), mi baj van vele? Az eredmény annyi, hogy nem szülnek annyian egy már így is túlnépesedett bolygóra.
2021. nov. 30. 18:16
57/86 anonim válasza:
Én nem gyűlölöm őket, csak irritálnak és hagyjanak békén :)
2021. nov. 30. 18:23
58/86 anonim válasza:
Te nem vagy normális, ha szerinted azoknak, akiknek punci van a lábuk között kötelező jelleggel szeretniük kell a kölköket, sőt sajátot is akarniuk kell!
Vagy talán nekünk nem lehet véleményünk?! Csak az írhat ide, aki rózsaszín, vattacukros csodálatos dolognak állítja be a gyereknevelést, aki le meri írni a negatív oldalát, az máris nem normális? Szánalom.
2021. nov. 30. 18:27
59/86 anonim válasza:
Köszönjük a napi bölcsességet, tehát aki nem akarja elbszni az életet egy háta közepére sem kívánt gyerekkel, az agymosott. Micsoda logika kérem szépen.
Ja a másik top: leírjuk, hogy NEM akarunk gyereket, majd jön eg agytröszt, aki jól leírja, hogy mi aztán ne is vállaljunk.:D:D Köszi, eszünkbe se volt, ha eddig még nem sikerült volna magadtól rájönni erre. Szívesen.
2021. nov. 30. 18:30
60/86 anonim válasza:
62! Ne is foglalkozz vele, valószínűleg csak frusztrált, máshol nem tudja kiélni magát, csak itt. Szánalmas..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!