Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen kevés fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen kevés fiatal nő aki gyereket szeretne majd a jövőben?

Figyelt kérdés

Én majd mindenképpen szeretnék, de félek hogy nem fogok találni ilyen lány.

Egy olyan lány akinek szép teste van ő valószínüég azért nem akar mert félti?

2021. nov. 29. 20:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
96%

40. Igazi lelki társ lehetne számomra is.

Én se írhattam volna le szebben miért is nem akarunk gyereket a férjemmel. Boldogok vagyunk 12. éve együtt, és nem fogjuk ezt elcseszni egy gyerekkel.

Én azt is vállalom, hogy nem szeretem a gyerekeket, számomra idegesítőek, fárasztóak. A sírásuktól, hisztijüktől a falra tudnék mászni.

A gyűlölet viszont teljesen màs kategória, nem értem miért kell összemosni. Persze akiknek addig terjed az IQ, hogy aki nem vállal gyereket az önző, meg undorító akinek más a véleménye a gyerekekről/ gyerekvállalásról. Mert van akik szerint nem cukormázas habcsók és szivárványos csillámfényes unikornisfing a gyerekes életmód, hát akkor annyira mégse meglepő, hogy nincsenek tisztában a " nem szeretem", és a gyűlölöm közti különbségekkel.

2021. nov. 30. 18:52
 62/86 anonim ***** válasza:
95%
Azért mert nagy szívás, és már elmúltak azok az idők, amikor meg kell felelni a társadalmi elvárásoknak. Lehet szabadon élni, úgy ahogy az ember akar, Anélkül, hogy egy vagy több gyerek nyűgjeihez, hisztijeihez kellene alkalmazkodni.
2021. dec. 3. 18:44
 63/86 anonim ***** válasza:
2%
Ennyi gyerekgyűlölőt.
2021. dec. 4. 15:52
 64/86 anonim ***** válasza:
96%

Attól, hogy valaki leírja nem a két gyereket és leírja a negatívumokat még nem lesz gyerekgyűlölő, bár gondolok erre nehéz lehet egyedül rájönni..🤦🏻‍♀️

Amúgy meg miért is kéne kötelező jelleggel szeretni és odáig lenni a gyerekeket?? Ha valaki utálja őket az is a saját dolga, senkinek semmi köze hozzá!

2021. dec. 4. 15:58
 65/86 anonim ***** válasza:
96%
65, 66! Az egy dolog, hogy nem szereti valaki a gyerekeket, és nem akar, az nem jelenti azt, hogy gyerekeket gáncsol fel a parkban, vagy direkt gyerekeket akar verni. Ez a viselkedés a gyerek gyűlölő. Az, ha valaki nem akar a közelükben lenni, nem az.
2021. dec. 4. 16:33
 66/86 anonim ***** válasza:
95%
66# köszi hogy kimásoltad a kommentemet. Igen utálom őket, de nem gyűlölöm. Nem viselek el szinte egyet sem a közelemben, de sose bántanám őket
2021. dec. 4. 16:40
 67/86 anonim ***** válasza:
96%
A gyűlölet egy sokkal erőteljesebb érzés, egy olyan dolog, amibe akkor is mentális energiát fektetsz, amikor a gyűlölet tárgya nincs jelen. Ha csak utálod, az általában akkor van, amikor jelen van az adott dolog nincs aktív mentális energia a dologban, és ahogy elkerülsz a közeléből utána nem is gondolsz rá. Ez a különbség.
2021. dec. 4. 17:02
 68/86 anonim ***** válasza:
96%
Én nem gyűlölöm a gyerekeket, ezt továbbra is tartom. De nem akarok sajátot, nem akarom más gyerekét ajnározni, pátyolgatni. Egyszerűen nem. Ha tehetem olyan helyekre járok, ahol nincsenek gyerekek, olyan szálloda, étterem, ami nem gyerekbarát helyek, mert nem akarom végig a gyerek visítást és sírást hallgatni. Ez gyerekgyűlölet?
2021. dec. 4. 17:17
 69/86 anonim ***** válasza:
71%
Bár így gondolkodott volna, elég szar anya volt.
2021. dec. 4. 18:12
 70/86 anonim ***** válasza:
95%

75 hogy a búbánatba jön ide, hogy bármelyikünk anyja is hogyan gondolkodott??! Én különálló személy vagyok, nem pedig az anyám!

Engem a szüleim önszántukból vállaltak, mert SZERETIK a gyerekeket és AKARTAK. És? Akkor nekem már nem lehet jogom saját véleményt formálni és úgy érezni/dönteni, ahogy akarok?! Én nem szeretem őket (nem gyűlölöm, a kettő között elég nagy a különbség) és nem is akarok sajátot, ahol lehet én is kerülöm őket és a felnőttbarát helyeket preferálom, mert semmi kedvem kikapcsolódás helyett visítozást hallgatni, ennyi.

2021. dec. 4. 18:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!