Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen kevés fiatal nő aki gyereket szeretne majd a jövőben?
Én majd mindenképpen szeretnék, de félek hogy nem fogok találni ilyen lány.
Egy olyan lány akinek szép teste van ő valószínüég azért nem akar mert félti?
40. Igazi lelki társ lehetne számomra is.
Én se írhattam volna le szebben miért is nem akarunk gyereket a férjemmel. Boldogok vagyunk 12. éve együtt, és nem fogjuk ezt elcseszni egy gyerekkel.
Én azt is vállalom, hogy nem szeretem a gyerekeket, számomra idegesítőek, fárasztóak. A sírásuktól, hisztijüktől a falra tudnék mászni.
A gyűlölet viszont teljesen màs kategória, nem értem miért kell összemosni. Persze akiknek addig terjed az IQ, hogy aki nem vállal gyereket az önző, meg undorító akinek más a véleménye a gyerekekről/ gyerekvállalásról. Mert van akik szerint nem cukormázas habcsók és szivárványos csillámfényes unikornisfing a gyerekes életmód, hát akkor annyira mégse meglepő, hogy nincsenek tisztában a " nem szeretem", és a gyűlölöm közti különbségekkel.
Attól, hogy valaki leírja nem a két gyereket és leírja a negatívumokat még nem lesz gyerekgyűlölő, bár gondolok erre nehéz lehet egyedül rájönni..🤦🏻♀️
Amúgy meg miért is kéne kötelező jelleggel szeretni és odáig lenni a gyerekeket?? Ha valaki utálja őket az is a saját dolga, senkinek semmi köze hozzá!
75 hogy a búbánatba jön ide, hogy bármelyikünk anyja is hogyan gondolkodott??! Én különálló személy vagyok, nem pedig az anyám!
Engem a szüleim önszántukból vállaltak, mert SZERETIK a gyerekeket és AKARTAK. És? Akkor nekem már nem lehet jogom saját véleményt formálni és úgy érezni/dönteni, ahogy akarok?! Én nem szeretem őket (nem gyűlölöm, a kettő között elég nagy a különbség) és nem is akarok sajátot, ahol lehet én is kerülöm őket és a felnőttbarát helyeket preferálom, mert semmi kedvem kikapcsolódás helyett visítozást hallgatni, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!