Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen kevés fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen kevés fiatal nő aki gyereket szeretne majd a jövőben?

Figyelt kérdés

Én majd mindenképpen szeretnék, de félek hogy nem fogok találni ilyen lány.

Egy olyan lány akinek szép teste van ő valószínüég azért nem akar mert félti?

2021. nov. 29. 20:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
65%

19#

Én ennek a genny népségnek a része vagyok, és örömmel szemlélem fajtám pusztulását

Egy percig sem hibáztatok én senkit sem, nekem sincs, és nem is lesz gyerekem

2021. nov. 29. 22:08
 22/86 anonim ***** válasza:
100%
"Megkérdezhetem, hogy te hány gyereket szültél eddig? Mert beszélni könnyű." Egyet sem, az ilyen hőbörgőknek még barátnője sincsen és általában az anyjukon lógnak harminc évesen is. De nőket számon kérni, na ahhoz értenek.
2021. nov. 29. 22:12
 23/86 anonim ***** válasza:
92%
Mert nem jó a Földön élni.
2021. nov. 29. 22:18
 24/86 anonim ***** válasza:
93%

Én pl azért nem fogok SOHA szülni, mert senki egy normális indokot nem hozott fel, hogy miért lenne jó.

-Hogy valaki vigye tovább a férjem nevét. Kovács, van belőle elég.

-A genetikai állományunk sem olyan különleges, hogy mindenképp örökíteni kelljen.

-Több olyan álmom van, amibe a gyerek nem fér bele.

-a gyerek ROHADT SOK PÉNZ. Így sem tudunk egyről a kettőre jutni, hónapról hónapra vagyunk. És a gyereknek nem elég a szeretet, mert szeretettel nem tud fizetni a boltban és rendezni a számlákat.

-nagyon rossz gyerekes anyukaként munkát keresni.

-a gyerek NEKEM teher. Sír, éhes, menni akar, nem akar menni, hisztizik, jön a foga, fhu…

-a legfontosabb: hányingert kapok a gondolattól, hogy egy parazita növekszik bennem, és ki kell tolnom egy görögdinnyét ott, ahol eddig max egy banán járt. A szoptatásról ne is beszéljünk, szerintem undorító.

Mellesleg férfiak, van tudomásotok a szülőszobai erőszakról? Vagy hogy a szülés sokszor visszafordíthatatlan következményekkel jár? Lásd édesanyám, a születésem óta inkontinenciával küzd.

24N

2021. nov. 29. 22:20
 25/86 anonim ***** válasza:
100%
24? Ja, igen, a szülési protokoll is sokaknál egy indok. Születésházban már sokkal többen szülnének, mint így, terrorban.
2021. nov. 29. 22:24
 26/86 anonim ***** válasza:
100%
Mert 1 biszex vagyok hála istennek, 2 utálom őket..
2021. nov. 29. 23:54
 27/86 anonim ***** válasza:
3%

A 2000 -es években terjedt el a szingli élet, mint menőség. Manapság ez változik, mivel a nők rajöttek, hogy együttlétre bárkit megkaphatnak, míg a gyereknevelés bolldog családi élettel már egy jóval nehezbb kihívás nekik is.

Nem vettétek észre, hogy egyre több az insta -mama?

2021. nov. 29. 23:55
 28/86 anonim ***** válasza:
100%

"Miért van ilyen kevés fiatal nő aki gyereket szeretne majd a jövőben?"

Pár kérdéssel lejjebb:

"Léteznek még egyáltalán egyedülálló gyermektelen fiatal vagy középkorú nők?"

2021. nov. 29. 23:58
 29/86 anonim ***** válasza:
100%
#24-től én sem tudtam volna jobban ezt megfogalmazni! :)
2021. nov. 30. 00:01
 30/86 anonim ***** válasza:
85%
#24: "a gyerek rohadt sok pénz"-re reagálva: állítólag születésétől 18-20 éves koráig nagyjából egy családi ház ára (mármint 1 gyerek felnevelésének a járulékos költségei).
2021. nov. 30. 00:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!