Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik még olyan fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan fiatal (mondjuk 30-tól lefelé) nő, aki szeretne valaha gyereket?

Figyelt kérdés
2016. márc. 14. 08:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a kérdésnek semmi értelme nincs.
2016. márc. 14. 08:38
 2/16 anonim ***** válasza:
Miért ne létezne? Nem az a gond, hogy nem akarunk, hanem hogy nincs kivel vagy anyagilag nem engedhetjük meg. Más kérdés, hogy vannak akik tudatosan nem is akarnak soha, de szerencsére ez elég szűk réteg.
2016. márc. 14. 08:39
 3/16 anonim ***** válasza:
Én pár év múlva szeretnék. Párom ugyanígy van vele. Bár mire ott tsrtunk 29-30 leszek. Nincs mit tenni. Anyagilag, emberileg addigra érünk meg rá.
2016. márc. 14. 09:13
 4/16 anonim ***** válasza:
23 vagyok, majd egyszer szeretnék (talán). De ennek nem csak a vágyaim szabnak korlátot, jól mondták korábban, anyagilag, szellemileg (már érettség szempontjából) a jelenben egészen biztosan nem tehetném meg, a nagyszülők terhére meg tudod, milyen felelős felnőtt vállalna gyereket. A nem létező. Szóval, így jártunk.
2016. márc. 14. 09:19
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnék, de nincs kivel. Pedig anyagilag mostmár lassan egyedül is beleférne, de nem spermadonort keresek, hanem APÁT.
2016. márc. 14. 10:35
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

21 éves vagyok és 4-5 éven belül szeretnék.

Azt gondolom egy nő testileg is 27-28 éves koráig van a legalkalmasabb korban a szülésre. Plusz nekem az anyaság öröm, nem pedig teher a fejemben. Attól úgy érzem kiteljesednék egy jobb irányba, sokkal jobban mintha "karrierkednék" és buliznék.

2016. márc. 14. 10:43
 7/16 VirágésBence ***** válasza:
49%
Hát te nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy nincs ilyen nő, de megnyugtatnálak, a nők nagy része manapság is szeretne gyereket, családot.
2016. márc. 14. 10:45
 8/16 anonim ***** válasza:
A környezetemben csak ilyen lányok vannak.
2016. márc. 14. 11:11
 9/16 anonim ***** válasza:
19 vagyok, és szeretnék 4-5 éven belül
2016. márc. 14. 11:39
 10/16 anonim ***** válasza:
46%
Persze letezik! A legtobb no a kornyezetembol akar babat (vagy mar van is neki.)Es egyetertek legtobb esetben az anyagiak es az apajelolt hiany a problema. En 29/n vagyok es varjuk,hogy jojjon a baby,de ugy nez ki egyenlore a mi golyank sajnos eltevedt!
2016. márc. 14. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!