Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan fiatal (mondjuk 30-tól lefelé) nő, aki szeretne valaha gyereket?
Figyelt kérdés
2016. márc. 14. 08:36
1/16 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek semmi értelme nincs.
2/16 anonim válasza:
Miért ne létezne? Nem az a gond, hogy nem akarunk, hanem hogy nincs kivel vagy anyagilag nem engedhetjük meg. Más kérdés, hogy vannak akik tudatosan nem is akarnak soha, de szerencsére ez elég szűk réteg.
3/16 anonim válasza:
Én pár év múlva szeretnék. Párom ugyanígy van vele. Bár mire ott tsrtunk 29-30 leszek. Nincs mit tenni. Anyagilag, emberileg addigra érünk meg rá.
4/16 anonim válasza:
23 vagyok, majd egyszer szeretnék (talán). De ennek nem csak a vágyaim szabnak korlátot, jól mondták korábban, anyagilag, szellemileg (már érettség szempontjából) a jelenben egészen biztosan nem tehetném meg, a nagyszülők terhére meg tudod, milyen felelős felnőtt vállalna gyereket. A nem létező. Szóval, így jártunk.
5/16 anonim válasza:
Szeretnék, de nincs kivel. Pedig anyagilag mostmár lassan egyedül is beleférne, de nem spermadonort keresek, hanem APÁT.
6/16 anonim válasza:
21 éves vagyok és 4-5 éven belül szeretnék.
Azt gondolom egy nő testileg is 27-28 éves koráig van a legalkalmasabb korban a szülésre. Plusz nekem az anyaság öröm, nem pedig teher a fejemben. Attól úgy érzem kiteljesednék egy jobb irányba, sokkal jobban mintha "karrierkednék" és buliznék.
7/16 VirágésBence válasza:
Hát te nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy nincs ilyen nő, de megnyugtatnálak, a nők nagy része manapság is szeretne gyereket, családot.
8/16 anonim válasza:
A környezetemben csak ilyen lányok vannak.
9/16 anonim válasza:
19 vagyok, és szeretnék 4-5 éven belül
10/16 anonim válasza:
Persze letezik! A legtobb no a kornyezetembol akar babat (vagy mar van is neki.)Es egyetertek legtobb esetben az anyagiak es az apajelolt hiany a problema. En 29/n vagyok es varjuk,hogy jojjon a baby,de ugy nez ki egyenlore a mi golyank sajnos eltevedt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!