Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a fiatal nok, lanyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a fiatal nok, lanyok, akik azert kezdtek el k. urvasan oltozni, mert csalodtak, meg fognak valaha is valtozni?

Figyelt kérdés
Tegyuk fel egy lany 23 evesen csalodik, azt latja mindenhol, hogy ezek az agyonsminkelt mindenuket kitevo csajok kellenek a pasiknak. O is olyan lesz. Visszaterhet valaha is a regi stilusahoz
2016. jan. 17. 09:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha akar, visszatér, ha akar, nem. Ha meg gondolkozni is képes, rájön, hogy irreális, amit gondolt.
2016. jan. 17. 10:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha lesz 1új pasija akkor igen
2016. jan. 17. 10:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha még többet csalódnak, és megjön az eszük, akkor igen... Vagy hát 60 évesen már csak nem öltözködnek majd k vásan...
2016. jan. 17. 10:33
 4/5 Sunshinedoll ***** válasza:
Hát ez a lány nem tűnik túl intelligensnek :D
2016. jan. 17. 10:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Bár nem vagyok lány, de személy szerint én nem adnám fel a személyiségemet/stílusomat csak azért, mert más a divat, mert épp más jön be az embereknek.

Egyébként engem pont, hogy taszítanak azok a csajok, akiken több kiló vakolat van, és attól hiszik magukat szexinek, ha kis túlzással szinte meztelenül mennek az utcára. "Az, ami csak sejthető, az igazán izgató".

2016. jan. 17. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!