Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha barátom? Mindenkire rátalál a szerelem?
Igen, fiatal vagyok, de nemtudom hogy jól csinálom-e. 16 éves vagyok, nem iszom, nem cigizek, és még tanulok is. Nincsen megtiltva a szüleim által hogy ne ihatnék egy kicsit, vagy nem mehetnék-e el valahova, és még lenne is kivel, mert barátaim vannak, de egyszerűen nem vágyok oda.
Imádom a focit, és minden meccsen kint vagyok, de oda meg nem azért járok hogy bárkit is összeszedjek, hanem a csapatszeretet miatt.
És kit érdekel hogy beszólnak a fiúk hogy szép vagy, meg ilyenek, amikor úgyse lesz semmiből semmi?
Ráadásul még aztis gondolom magamról hogy szörnyű ember vagyok mert beszélgettem valakivel az interneten kb. 3-4 alkalommal, semmiféle infót nem osztottunk meg egymásról, vagy csak nagyon minimálisat és aztán leépítettem a beszélgetést. (Ő még egyszer keresett utána nem) Szóval, ebből is azt lehet leszűrni hogy éretlen vagyok? Még mindig lekiismeret furdalásom van.
16éves vagy még simán lesz :)
Bár az tényleg nem jó, ha nem is adsz esélyt nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!