Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fog mulni valaha is az elso szerelem? Pedig mar van mas baratom azota.

Figyelt kérdés

Kb fel eve szakitottunk, azota nem is tudok rola semmit, mivel nagyon csunyan valtunk el ...3ev utan megcsalt, hazudozott,hitegetett stb mindegy nem is ez a lenyeg. Viszont mellette voltam igazan boldog. A mostani baratommao 2honapja vagyunk egyutt, az elejen ugy ereztem, hogy szerelmes vagyok bele de a volt baratom egyszeruen mindig eszembe jut, mostansag egyre tobbet sirok is miatta, baromira hianyzik.

Elnezest hogy ilyen hosszura sikeredett, de teljesen tanacstalan vagyok :( szeretem a mostani baratom is de a regivel minden olyan mas volt..

Koszi a valaszokat! :)20L

2013. máj. 5. 09:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Van egy olyan mondás, hogy 'Az első szerelem sosem múlik el,de mindig véget ér.'

Lehet nem fogod elfelejteni soha, de az is biztos,hogy most sem a megfelelő fiúval vagy.Nem szereted igazán, másképp nem lenne ez.

Én nagyon vigyázok az első szerelmemre, remélem nem fog véget érni<3

2013. máj. 5. 09:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Az első szerelem sosem múlik el! Mindig megmarad az emlékeidben, és ez így van jól. Örök emlék marad, még ha voltak rossz pillanatai is.
2013. máj. 5. 09:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Szinte mindig elmúlik. Van, hogy hamarabb, van, hogy több év kell hozzá és a megfelelő új társ. Viszont bárki is fontos volt az életünkben valamikor, elő, második, vagy akárhányadik szerelem, régi barátok, stb. aki a vésze volt valamikor az életünknek, azért örök emlék marad, természetes, hogy az eszünkbe jutnak néha.

Viszont te most valószínűleg nem a megfelelő sráccal vagy, vagy még nem voltál felkészülve egy új kapcsolatra, ha még ennyire a régit siratod.

2013. máj. 5. 09:46
 4/4 anonim ***** válasza:

El fog múlni. Én már nem emlékszem arra az érzésre, de valamiképp mégis megmaradt bennem a dolog.

Ha találkozok vele, akkor mindig megmosolyogtat és örülök a boldogságának. Már együtt van a barátnőjével lassan 4 éve és őszintén örülök nekik.

Nálam így maradtak meg a szép érzések. Egyébként érdekes, mert tényleg nem emlékszem milyen volt szerelmesnek lenni belé.

Persze mi nyugisan váltunk el, nem ajtót csapkodva.

A következő barátom, akivel sokkal komolyabb volt a kapcsolatom, 2 évig együtt voltunk, együtt terveztük az életünket, veszekedve váltunk el. A mai napig nem köszön nekem ha találkozunk. Kicsit rossz érzés, mert nem tudok emlékezni a szép dolgokra. Csak a rosszra. Az összes rosszra. Nem emlékszem milyen mikor nevet. Igaz, ritkán tette, de pont ezért meg kéne maradnia bennem. ÉS nem emlékszem. Kizárólag arra mikor megalázott. Hol így, hol úgy.

És nem tudok örülni a boldogságának. Bár nem is látom annak, így újabb 2 év után sem.

Hát ez a különbség. Hiába volt sokkal komolyabb, mint az első szerelem, a szakítás(ami amúgy közös döntés volt) szörnyen elfajult, és megkeserített mindent.

2013. máj. 5. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!