Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik még olyan fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan fiatal (mondjuk 30-tól lefelé) nő, aki szeretne valaha gyereket?

Figyelt kérdés
2016. márc. 14. 08:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

24 vagyok, szeretnék nagyon, sőtt nem is egyet. ( legalább 3 van az álmaimban)

de itt az anyagi oldal a probléma.

2016. márc. 14. 15:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Én 22 vagyok és speciel nem szeretnék, sem most, sem később, de én csak egy vagyok a sok közül, biztosan vannak olyan lányok, akik meg akarnak.
2016. márc. 14. 17:24
 13/16 anonim ***** válasza:
19 vagyok és szeretnék, ha befejeztem az egyetemet. De addig apát is kéne találni neki, ami sokszor elég nehezen megy...
2016. márc. 14. 17:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Én 26 éves vagyok(nő), és nem érzem,hogy szeretnék gyermeket. Viszont nem ez az általános, a korosztályomban szinte csak olyat ismerek aki szeretne (van akinek már van is).
2016. márc. 14. 21:19
 15/16 anonim ***** válasza:

27 vagyok, és nem szeretnék... elég az unokatesóimra vigyázni heti 3 nap 5-6 órát. Azalatt kijátszom/babázom magam, és kész.

Hosszú távon zavar a nyafogás, sírás, alárendeltség...

2016. márc. 15. 15:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Igaz én már elmúltam 30,de kb.16éves korom óta szeretnék gyereket.mindig fiatal anyuka szerettem volna lenni,sőt akár egyedül is bevállaltam volna minden nehézség mellett,de sajnos még nincs baba.
2016. ápr. 15. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!