Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan fiatal (mondjuk 30-tól lefelé) nő, aki szeretne valaha gyereket?
Figyelt kérdés
2016. márc. 14. 08:36
11/16 anonim válasza:
24 vagyok, szeretnék nagyon, sőtt nem is egyet. ( legalább 3 van az álmaimban)
de itt az anyagi oldal a probléma.
12/16 anonim válasza:
Én 22 vagyok és speciel nem szeretnék, sem most, sem később, de én csak egy vagyok a sok közül, biztosan vannak olyan lányok, akik meg akarnak.
13/16 anonim válasza:
19 vagyok és szeretnék, ha befejeztem az egyetemet. De addig apát is kéne találni neki, ami sokszor elég nehezen megy...
14/16 anonim válasza:
Én 26 éves vagyok(nő), és nem érzem,hogy szeretnék gyermeket. Viszont nem ez az általános, a korosztályomban szinte csak olyat ismerek aki szeretne (van akinek már van is).
15/16 anonim válasza:
27 vagyok, és nem szeretnék... elég az unokatesóimra vigyázni heti 3 nap 5-6 órát. Azalatt kijátszom/babázom magam, és kész.
Hosszú távon zavar a nyafogás, sírás, alárendeltség...
16/16 anonim válasza:
Igaz én már elmúltam 30,de kb.16éves korom óta szeretnék gyereket.mindig fiatal anyuka szerettem volna lenni,sőt akár egyedül is bevállaltam volna minden nehézség mellett,de sajnos még nincs baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!