Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiatal nők! Titeket zavarna, ha a párotok nem szeretné a gyerekeket?
25 éves a párom, egyenlőre még nem aktuális a gyerekvállalás egyikünk esetében sem, még fiatalok is vagyunk a feladathoz, és még nincs meg a megfelelő háttér, így nem is azt várom tőle, hogy saját babáról álmodozzon. Komoly a kapcsolatunk, 5 éve együtt vagyunk, nagyon jól megvagyunk egymással, de számomra nagyon aggasztó, és megvallom, valahol kiábrándító, hogy a barátomat egyáltalán nem érintik meg a gyerekek. Még csak el sem mosolyodik soha, ha egy kisbabát, gyereket lát, soha nem mondja (és tudom hogy nem is gondolja), hogy milyen szeretni valóak, aranyosak, a rokonságban a kicsikkel nem játszik, hozzájuk sem szól, teljesen közömbös, és nem tud bánni velük, olyan szinten hidegen hagyják a gyerekek, hogy az már kétségbe ejt engem, soha, semmilyen reakciót nem váltott még ki belőle egy gyerek sem az 5 év alatt. Beszéltem vele erről, nem is tagadja, hogy az a véleménye, hogy más gyereke őt nem érdekli, majd a sajátját fogja szeretni. Na de nekem így lehet hogy nem lesz bátorságom szülni neki, és nem érzem azt, hogy őt akarom a gyerekeim apjának. Pedig együtt tervezünk mindent.
A kérdés az, hogy titeket mennyire zavarna, ha ezt tapasztalnátok a párotok részéről? Nem foglalkoznátok vele, mondván hogy ha majd a közös gyereketeket szeretni fogja, akkor semmi gond, esetleg zavarna, vagy kétségbe ejtene? Ti hogy viszonyulnátok ehhez? Hogy állnátok ehhez az egész helyzethez, milyen érzésetek lenne?
(Nem egyik futókalandból a másikba ugró, érzéketlen, céltalan plázacicák véleménye érdekel, akiknek az értékrendjük élén jelenleg a póthaj, a műköröm, meg a szoli van, és nem terveznek családot, nem is akarnak komoly kapcsolatot, stb.)
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
szerintem ez nem akkora nagy probléma és sokan vannak így vele, inkább csak a nők vannak oda a kisgyerekekért
ettől függetlenül a sajátját biztos nagyon fogja szeretni, a többi meg nem számít
Nem bánnám, ugyanis én sem rajongok értük, sajátot sem szeretnék. Szerencsére a férjem véleménye is ez.
Egyébként tényleg igaz, hogy ha valaki alapból nem is annyira jön ki a gyerekekkel, még bőven szeretheti később a sajátját, sok ilyen embert ismerek, még nőket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!