22 évesen gyerekeket, feleséget szeretnék. Normális ez? Apa akarok lenni és családfő ilyen fiatalon!
nekem is van lakásom - vagyis anyumé, de az én nevemre lesz íratva azonnal h elkezdek keresni, mert ő nem itt lakik.
Am 20 vagyok és én is gyereket akartam volna 22 és 23évesen, csak a suli nem úgy jött össze sajna... úgyhogy 24 után lesz pár évvel... xD
tudom, dilis, h párom sincs, de nah hülye hormonok.
Azzal meg tisztában vagyok, h ha eljutok a diplomámig onnantól kezdve a gyerekek semmiből nem fognak hiányt szenvedni - és ezért vállalnék be hamarabb a végzés előtt, amikor már szinte a kezemben a papír, meg azért mert nem akarok későn gyereket és nálunk a családban se divat 30 körül szülni...
3. vagyok, 5.-nek írom, h nem vagyok roma és egyetemre járok, szóval még nem is csak megélhetésért akarok gyereket.
És a rokonaim se a megélhetés miatt vállaltak gyereket fiatalon, hanem mert vidék plusz vallásos család- nem elvakultan- és náluk ez volt a szokás. Jah és mindegyikőjük dolgozik -_-
Szerintem normális. Ki mikor érik meg rá, akkor szül, nősül, apa lesz, férjhez megy, önállósul.
Sokan 40 évesen sem érettek, még annyira sem mint egy 18 éves.
Szóval szerintem ez egyénfüggő.
Azokat sem kell megszólni akik később szeretnék elkötelezni magukat, sem azokat akik hamarabb. Ez mindenkiben belül érik meg.
Tiszteletben kell tartani egymás döntését.
Szóval sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!