22 évesen gyerekeket, feleséget szeretnék. Normális ez?
Apa akarok lenni és családfő ilyen fiatalon!
11/19 Feketeardói válasza:
Te véletlenül nem én vagyok!?
2013. okt. 9. 17:42
12/19 Feketeardói válasza:
Ez az élet értelme, hogy családod legyen! A karier egy nagy f...s.z.t sem ér ezért nem érdemes eldobni azt a lehetőséget, hogy részesülj a legnagyobb boldogságból, mert azt csak a család adhatja meg, 30-40 évesen meg már vén troty vagy akinél bármikor beállhat a halál és lemarad a boldogságról meg az unokákról, dédunokákról! A pénz jün megy egyik évben több másikban semmi, de ha van egy családod az támogat és segít túljutni a nehéz helyzeteken. Ha meg 40 éves vén szingli vagy,magányosan áshatod a sírodat mert nincs senki aki megtegye helyetted! Ja és a rasszisták boldogtalanok :D 23 éves fiú vagyok, 90%-os magyar többi kevert, rassztól nem függ semmi :D. És bármilyen más válasz nem ér semmit :D
2013. okt. 9. 17:53
13/19 Feketeardói válasza:
A helyesírást ne kritizáljátok mert s.z.a.r.ú.l fogalmazok de érthető :D
2013. okt. 9. 17:54
Te vagy a ritka kivétel, de gratulálok hogy ilyen komoly vagy ennyi idősen! Sok sikert a pár keresésben és hát irigyelni lehet azt a csajt, aki majd a feleséged lesz, a te korodbelieket ez a téma szerintem még hidegen hagyja.
2014. jún. 27. 06:40
15/19 anonim válasza:
Én is beállok a sorba:p de az az érdekes hogy én ezt már most így szeretném pedig még csak 15 éves vagyok igen TIZENÖT és teljesen nem értem meg hogy ez miért van, de úgyérzem hogy nekem is szükségem van egy családra,és én sem 40évesen szeretnék apuka lenni..
15/f
2014. aug. 26. 13:18
16/19 anonim válasza:
jaj ti buták őrültek marhák :) mai magyar helyzetben telis teli vannak fréfigyülölő örökszűz neonáci kutya féreg kistakonypóc lányokkal kik eltartassák magukat családjukkal míg családjuk él s utána ők is holtak lesznek niincsen a mai magyar világba már férj feleség se gyerekek csak tömérdek kín s háború a férfigyülölő örök szűzek végett!!!!!!!!!!! ez a VALÓ IGAZSÁG BIZONY!!!!!!!!! EZÉRT ARRA KÉREK MINDEN KEDES MAGYAR FÉRFITÁRSAMAT HOGY ÜZZÜK KI MAGYARORSZÁGRÓLA FÉRFIGYÜLÖLETET EGYSZER S MINDÖRÖKRE!!!!!!!!!!!!
2016. szept. 18. 21:37
Én is így vagyok ezzel 26 évesen, csak nem akar összejönni egy nő sem.
Egyébként valószínű, hogy a sikertelenség miatt akarok megállapodni - legyen végre egy fix nő mellettem, akivel leélhetem az életem, és véget érjen végre a rémálom, amiben élek, hogy szar randik, lekoptatás lekoptatás hátán.
2017. szept. 13. 20:08
18/19 anonim válasza:
Normális, én tizennégy-tizenöt éves korom óta szeretnék gyermeket, amikor megszületett az unokahúgom utána még jobban, de se párom, se ház, se munka, szóval ... :/ (19 vagyok most)
Szerintem teljesen normális, vagy hogy jobban mondjam, EZ a normális, hogy felnőttél és családra vágysz, nem pedig még húsz évig éjszakánként keresni valakit a diszkókban vagy máshol..
2018. jún. 11. 16:59
19/19 anonim válasza:
2020. dec. 26. 17:48
Kapcsolódó kérdések: