A férfiak - amennyiben biológiailag alkalmasak lennének rá - szeretnének terhesek lenni és gyerekeket szülni?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 11. 22:41
2/16 anonim válasza:
Csatlakozom az elöttem szolóhz,mert én sem.Meghát azért a szülésnek elözményei is vannak.
3/16 anonim válasza:
Hát pedig én drukkolok annak, hogy egyszer az orvostudomány eljusson odáig, hogy pasik is szülhessenek. Egyrészt mert csodás, bár fájdalmas élmény. Másrészt mert talán akkor megint jelentene az valamit: a gyermekeim anyja. Valahogy a mai pasiknak ez már semmit se jelent....
4/16 anonim válasza:
Szerintem csak egy kis részük. Talán az arabok között többen... nagyon gyerekszeretők.
Nem véletlen, hogy a nők szülik a gyerekeket: ők alkalmasak rá igazán.
5/16 anonim válasza:
Nem. Összeszakadna a kórház az ordításomtól :D Ráadásul eléggé botrányos szavakat használnék.
6/16 anonim válasza:
Szerintem a férfi erre kb. egyharmad annyira alkalmas, mint a nő:
- 3 hónapig képes hordani a gyereket,
- harmadannyi teje lehet,
- harmadannyira kívánja ezt, mint a nő.
7/16 anonim válasza:
Mi van az álterhes pasikkal?Akik annyira együttéreznek az éppen vajúdó feleségükkel, hogy felpuffad a hasuk, és nekik is fáj?
Ilyenek mér nem írnak ide?
8/16 anonim válasza:
Én nem, de a férfiharisnya és férfismink után már ezen sem csodálkoznék :(
9/16 anonim válasza:
Az nem álterhes, hanem feltűnően sokat sörözik az utóbbi időben :D
10/16 anonim válasza:
Létezik "álterhes" férfi: az is kb. harmadannyira érzi át a fájdalmakat, mint a nő. Ez is szép teljesítmény tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!