Miért mondják azt nekem a férfiak, hogy aranyos vagyok (34 éves létemre)?
Figyelt kérdés
Aranyos max egy kiskutya vagy cica lehet, vagy egy kisgyerek.. Néha elcsodálkozom, vékony vagyok, teljesen nőiesen öltözködöm, az arcom is rendben van, szóval olyanfajta nő vagyok, aki ha kimegy az utcára, azért utánafordulnak a férfiak.2011. szept. 18. 08:31
1/7 anonim válasza:
ha te ezt 34 evesen itt megkerdezed akkor valoszinu egy aranyos kis ovis lehetsz!
2/7 ava87 válasza:
Akárhány évesen is lehetsz aranyos, ez nem a korodtól vagy a kinézetedtől függ. Valószínűleg a személyiségedet tartják aranyosnak.
3/7 anonim válasza:
Nem küldenél képet?Megmondanám én is a véleményem. :)))
4/7 anonim válasza:
Háát a férfiak arra mondják,hog aranyos,akit ugyan megnéztek,de hosszútávon nem akarnak semmit. Mert túlfárasztó, vagy hisztis, vagy unalmas....
5/7 anonim válasza:
Képet megnéznék rólad szívesen:)
6/7 anonim válasza:
"Háát a férfiak arra mondják,hog aranyos,akit ugyan megnéztek,de hosszútávon nem akarnak semmit. Mert túlfárasztó, vagy hisztis, vagy unalmas...."
nem feltétlen.vannak aranyos nők,olyan kislányosak,én szeretem őket,csak azért nem szeretik,ha learanyosozom,mert akkor szerintük nem a nőt látom bennük.
kérdező privit küldhetnél nekem is,kíváncsi vagyok.
7/7 A kérdező kommentje:
Igaza van az utolsónak. Pontosan azt érzem, hogy nem a nőt látják bennem, hanem valami mást.
Az átlagosnál egyébként adakozóbb, segítőkészebb vagyok. Néha túlságosan is.
Szerencsére azért nem minden férfi gondolja így, de páran mondták már nekem.
2011. szept. 18. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!