Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mondanátok egy jó önismereti...

Mondanátok egy jó önismereti teszt féleséget?

Figyelt kérdés

Már 17 vagyok és elgondolkodtam ,hogy egy kicsit megkéne komolyodnom (tanulás,érdeklődési kör,barátnő,meló ilyesmik).De nem tudom mik a pozítiv és negatív tulajdonságaim.Ami alapján eltudnám dönteni miféle munka féleséget keresek magamnak amit szeretek is csinálni. :D

+Lehet én vok a béna vagy nem, de engem minden csaj elküld a fenébe csak mert nem zselézem a hajam, meg folyton kárpátiát meg technot hallgatok és az ídegesiti őket...bár én tojok rá, hogy őket idegesíti.Bezzeg a britni szpirsz(vagy ringlis spil vagy mittom én azt bezzeg egyből nyomatják minden szünetben meg órán. :S) az a sz@r örökké bömböl a mobilon meg a fejhallgatón izomból akkor miért ne nyomhatnám be én is csuma hangerőn a technot vagy akár a kárpátiát. :D

Valamelyikötök mondana egy megbízható internetes önismereti tesztet, mert hiába keresek mindig csak ilyen baromságokat add ki...A válaszokat előre is köszi. :P

U.i.:Bocsi, ha egy kicsi félrefogalmazás van a szövegben, de szét vok csúszva. :S

2009. okt. 22. 05:19
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
www.necc.hu-itt van sok önismereti teszt,és más érdekességek.
2009. okt. 22. 12:18
 2/3 anonim válasza:
100%
meg a neonon
2010. aug. 4. 15:27
 3/3 Feketeardói válasza:
Meditálás :D
2013. okt. 9. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!