Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen kevés fiatal nő aki gyereket szeretne majd a jövőben?
Figyelt kérdés
Én majd mindenképpen szeretnék, de félek hogy nem fogok találni ilyen lány.
Egy olyan lány akinek szép teste van ő valószínüég azért nem akar mert félti?
2021. nov. 29. 20:54
2/86 anonim válasza:
Egy nő legszebb kiteljesedése az anyaság. Ezt nem én mondom, hanem a nők.
4/86 anonim válasza:
Szerintem az ilyen nőnek van esze.A mai világba gyereket válalni felelötlenség.
5/86 anonim válasza:
Mert családanyának lenni csak felsőközép jövedelemszinttel kezdődően nem nettó szívás, azért.
6/86 anonim válasza:
#3: mihez képest önzők? A pasik szerinted ezen a terepen micsodák?
7/86 anonim válasza:
Kérdező, miért akarsz gyereket?
8/86 anonim válasza:
Rabságban az állat se szaporodik.
9/86 anonim válasza:
A gyereket nem vállaló nők talán attól tartanak leginkább, hogy a szingli anyukák sorsára jutnak.
10/86 anonim válasza:
Egyrészt a 8-as jól írja, bármilyen abszurd.
Másrészt, kérdező, te miért akarsz gyereket? Tudod, egy férfinak egész más, ha születik gyereke,mint egy nőnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!