Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, mi a legfontosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi a legfontosabb számotokra egy nőben? Külső, belső?

Figyelt kérdés

Próbálok rájönni, miért vagyok ennyire sikertelen a randizás és párkapcsolatok területén, ezért is kíváncsi vagyok, hogy mi fontos nektek külsőnél és belső értékeknél?

23/N

2021. júl. 31. 17:57
 81/98 anonim ***** válasza:
77%
Miért kellene téged választani, mik az előnyös tulajdonságaid?
2021. aug. 2. 12:26
 82/98 A kérdező kommentje:
Azokat nem tárom ki ide mindenki elé :) aki akar, az megismer, és meg fogja tudni mik azok
2021. aug. 2. 12:44
 83/98 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor sok sikert kívánunk. :)
2021. aug. 2. 13:57
 84/98 anonim ***** válasza:
82%

Inkább egyedül maradok, mint egy beteg nővel legyek. Mi értelme van???

Gondolom, sok nő aki egyedül van, az is így gondolkozik. Sok nő azt mondja egy férfira, hogy minek, csak a szaros gatyáját mosni meg főzni rá. A legtöbb nő ezért mérlegel, hogy cserébe mindezért mit kap, megéri-e.

2021. aug. 2. 14:45
 85/98 A kérdező kommentje:
úgy csináltok, mintha minimum látássérült lennék vagy le lennék bénulva.. :D nagyon gáz ez a hozzáállás a részetekről, gondolkodjatok el ezen szerintem...
2021. aug. 2. 15:08
 86/98 anonim ***** válasza:
82%
Gondolkodtam... inkább anyuval maradok... még ő egészséges, MÉG...
2021. aug. 2. 15:21
 87/98 A kérdező kommentje:
ennyi.. :) úgysem kellenél, biztos a tv előtt chipset zabáló 150 kg-s idióta vagy, akinek még életében nem volt nővel dolga :)
2021. aug. 2. 15:22
 88/98 anonim ***** válasza:
33%

"Talán nem csak a topmodelleket kellene észrevenni, jóreggelt..."

Ez pont a nőkre érvényes, ők válogatnak állandóan, legtöbbször még a rondábbaknak is hajmeresztő elvárásaik vannak (legyen pénzes, vagy sportos, ne legyen semmilyen káros szenvedélye abszolút, még egy sört se igyon meg az ember, sorolhatnám még) ő meg ha 100+ kg az nem baj persze, szégyelljem magam hogy nem szeretek bele a hájas testébe, hogyne.

72#-ben bem akartalak téged degradálni kérdező, csak kicsit felháborított amiket írtál.

Kicsit furcsán látod a dolgokat, és ezt tettem szóvá.

Fontos a külső is, nagyon is fontos a társkeresésben, úgyhogy ha azt olvasod hogy az nem számít, az nem az én hozzászólásom.

A belső értékek is fontosak, de csakis a külső után, a férfiaknál mindenképpen

2021. aug. 2. 22:30
 89/98 A kérdező kommentje:
Amúgy nem vagyok 100+ kg, nem tudom honnan veszitek…
2021. aug. 2. 22:51
 90/98 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te nem is vagy nő, hanem csak egy mamahoteles troll-huszár. XD
2021. aug. 2. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!