Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi a legfontosabb számotokra egy nőben? Külső, belső?
Próbálok rájönni, miért vagyok ennyire sikertelen a randizás és párkapcsolatok területén, ezért is kíváncsi vagyok, hogy mi fontos nektek külsőnél és belső értékeknél?
23/N
"Te tipikusan az a féle pasi vagy, aki nem fogadja el még azt sem, ha a nő felszed 1-2 kg-t."
Nem nekem írtad, de megjegyezném:
Az emberek észre sem vesznek 1-2 kg-ot, 10-20 kg-ot viszont nyilván igen, és az a férfi akit nem érdekel ha ennél is többet hízik a nője az igénytelen, vagy pont nem érdekli a nője, lesz.rja őt
Azért nem kéne kiakadnod azon a tényen hogy a férfiak jórésze is válogat, és persze alkat meg egészség alapján is válogatni szoktak. Sz.r ügy ha nem állsz túl jól ezen a téren
#72: nem 10-20 kg feleslegről beszéltem az előzőnek adott válaszadás kapcsán, 10-20 kg nyilván már megemlítendő dolog.
Úgy csinálsz teljesen, mintha az, hogy nem nyertem a genetikai lottón, annyira nagy probléma lenne.. egyik szavatokkal ütitek a másikat. először nagyban beadjátok, hogy mennyire fontosak a belső értékek stb., aztán meg ilyeneket írkáltok. Utána meg nyavalyog a sok elhízott, anyjával lakó, célok nélküli csávó itt, hogy nincs nője. Talán nem csak a topmodelleket kellene észrevenni, jóreggelt... és lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!