Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi a legfontosabb számotokra egy nőben? Külső, belső?
Figyelt kérdés
Próbálok rájönni, miért vagyok ennyire sikertelen a randizás és párkapcsolatok területén, ezért is kíváncsi vagyok, hogy mi fontos nektek külsőnél és belső értékeknél?
23/N
2021. júl. 31. 17:57
31/98 anonim válasza:
Nem értem ilyenkor a senkinek nem jó pasik hol vannak?
A pártállás nehéz dolog kérdező.
Még mindig nem mondtad el hogy hol akadnak el a randik.
Meglátnak?
Beszélgettek egyszer?
Első szex után?
32/98 anonim válasza:
30 Ez nagyon nincs igy a hülyeséget a pasik nehezen tolerálják.
33/98 A kérdező kommentje:
A senkinek nem jó pasik is az álomnőket akarják, erről már megbizonyosodtam. :D
kivel hol, volt akivel hónapokkal később akadt meg, és utána megjegyzést tett a külsőmre, vagyis valószínűleg ez volt az oka, hogy meggondolta magát
2021. júl. 31. 19:14
34/98 anonim válasza:
Ha állandóan edzel, akkor nem tudom, mi baj lehet az alakoddal? :)
35/98 anonim válasza:
Na jó akkor írj rám nekem kellenél csak neked nem kellek én.
36/98 A kérdező kommentje:
#34: minden... egészségügyi problémáim vannak
2021. júl. 31. 19:19
37/98 anonim válasza:
#27: a kalóriadeficitre kéne odafigyelned. Edzhetsz napestig, ha több kalóriát viszel be a szervezetedbe, mint amennyit elégetsz, akkor nem fog jönni az a hasizom. A lényeg, hogy kevesebb kalóriát fogyassz, mint amit elhasználsz az edzés során.
38/98 A kérdező kommentje:
ne oktass ki légyszi, évek óta ezt csinálom. sőt nem is csak kalóriadeficitben vagyok, hanem glutén-és laktózmentesen eszek
2021. júl. 31. 19:20
39/98 anonim válasza:
értsük meg egymást
viseljen el :D
és ne lesse a lehetőségeket, hogy jobb palit találjon
40/98 anonim válasza:
Én ha belenézek a szemébe, beszélek vele, tudom hogy Ő kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!