Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi a legfontosabb számotokra egy nőben? Külső, belső?
Figyelt kérdés
Próbálok rájönni, miért vagyok ennyire sikertelen a randizás és párkapcsolatok területén, ezért is kíváncsi vagyok, hogy mi fontos nektek külsőnél és belső értékeknél?
23/N
2021. júl. 31. 17:57
51/98 anonim válasza:
Rohadtul tévedsz kérdező, illetve tényleg az álomnők kellenek, akik ugyanúgy lehetnek átlagos külsejűek is mint insta cicababa
Nem fogsz nekem hinni, de alapvetően nem kell valami álomkinézetűnek lenned, legfeljebb csak akkor, ha kifejezetten az álomkinézetű férfiakra hajtasz.
Gondoltam szólok, mert úgyis így képzeled ahogy írtam, hát tévedésben vagy
52/98 A kérdező kommentje:
Én átlagon aluli vagyok, gondolom így rám nem vonatkozik az előző kinelentésed
2021. júl. 31. 21:22
53/98 A kérdező kommentje:
*j
2021. júl. 31. 21:22
54/98 anonim válasza:
Van aki szereti a dagi lányokat.
Vannak átlag alatti pasik is pl akik szintén dagik.
55/98 A kérdező kommentje:
Nekik sem kellek
2021. júl. 31. 21:27
56/98 anonim válasza:
Ok akkor mi lesz most feladod?
57/98 A kérdező kommentje:
Igen
2021. júl. 31. 21:32
59/98 A kérdező kommentje:
Nem mindegy?
2021. júl. 31. 21:40
60/98 anonim válasza:
Nem pesten könyebb dolgod van mint egy 100fős településen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!