Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mely 4 belső tulajdonság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mely 4 belső tulajdonság (hiánya) legfontosabb nektek a kiszemeltetekben?

Figyelt kérdés

Nők és férfiak is írhatnak. A nehezítés, hogy csak 4-et sorolhattok fel. A végére írjátok oda az életkort és nemet.

Pl. nekem:

- ne legyen káros szenvedélye

- józanul gondolkozzon, ne legyen szűk látókörű

- hűséges legyen

- ne szórja a pénzt

27/F

2019. jún. 23. 15:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kérdés, ha nem bánod, írok indoklást is, mert egy-két dolog félreérthető lehet.

- ne legyen unalmas

Ne üljön otthon a négy fal között, hanem járjon el velem túrázni, utazni, moziba, stb.

- ne legyen ostoba

Nyilván nem kell fizika zseninek lennie, de nálam az érettségi hiánya már kizáró ok. Néha jól esik egy értelmes és mélyebb társalgás.

- ne legyen igénytelen

Ez mindenre igaz. Ne legyen rendetlen, edzen, nehogy elhízzon.

- fontosak legyünk egymásnak

Legyen hűséges, olyan ember, akivek nyugodtan lehetek őszinte.

20/L

2019. jún. 23. 16:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés tetszik.

Legyen humora. Azon belül is legyen hasonló mint az enyém hisz ha ő nem érti az enyém vagy én az övét elveszett a dolog.

Legyen kommunikatív. Rengeteget beszélek es szörnyen lelombozó ha a másik csak hümmög.

Legyen érdeklődő. Felém és a világ felé egyaránt.

Ne legyen túl merev. Én játékos olykor talán gyerekes vagyok. Nem érzem jól magam egy karótnyelt ember mellett.

23 éves nőnemű

2019. jún. 23. 16:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

- érdekesség: nem szeretem a befásult embereket, olyanok tetszenek, akik tudnak lelkesedni dolgok iránt, izgalmasan beszélni valamiről

- jóindulat: a rosszlelkű, nagyképű, gáncsoskodó pesszimisták taszítanak

- műveltség: tetszik, ha a férfi elmés

- tettrekészség: nem baj, ha az elején esetleg bátortalan, vagy keresgéli az útják, de hosszútávon semmi sem idegesítőbb az olyanoktól, akiknek megalszik a tej a szájukban

2019. jún. 23. 16:41
 4/9 anonim ***** válasza:

1. őszinteség/egyenesség - szeretem ha kompromisszum kész, van saját véleménye amit velem is megoszt az én álláspontomtól teljesen függetlenül, ha valami nem tetszik neki őszintén, egyenesen a szemembe mondja

2. hűség - szeretnék megbízni benne és jó lenne ha ő is megtudna bízni bennem mint emberi,mint kapcsolati téren

3. kedvesség/jószívűség - nem kell ódákat zengenie rólam, vagy másokról, elég ha csak látom és érzem a tettei vagy a gesztusai alapján hogy odaadó, nem fél másnak lenni a mai világban

4. szorgalmas - nem számít a társadalmi helyzete, ahogy a képzettsége se, amég látom hogy ő is tesz azért hogy jobb legyen, nem fél merész dolgokba belevágni hogy megvalósítsa az álmait

20/L

2019. jún. 23. 16:50
 5/9 anonim ***** válasza:

1. legyen úriember

Tanult, értelmes, tud viselkedni, szépen beszél, ismeri az alapvető viselkedési normákat, a nőket nem tekinti űrítőlyuknak (bocs a kifejezésért). Tetoválás kizáró ok nálam. Egyszóval úriember legyen, mint egy diplomata.

2. ne legyen fillérb#szó, legyen jóindulatú

A túlságosan anyagias, szinte már fillérb#szó, kistílű egyének kíméljenek. Jószívű, jóindulatú ember legyen.

3. legyenek tervei, motivációja, legyen igényes

Legyenek tervei és céljai. Legyen igényes magára, a környezetére, a céjaira és az életére.

4. milliomos családok pici elkényesztetett egoista fiúcskája ne legyen

Aki tehetős vagy nagyon tehetős családból származik nagyon sokszor borzalmas egoista és képtelen megérteni a másikat. Sokszor lenéz másokat, a hatalmával és a pénzével kérkedik amit a szüleitől kapott. Ilyenek kíméljenek

28/N

2019. jún. 23. 17:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

1. értelem - Lehessen vele normálisan beszélgetni komplexebb témákról is.

2. szenvedély - Szeressen szeretni és szeretve lenni.

3. segítőkészség, támogatás - Komoly terveim, céljaim vannak, szeretném ha támogatna benne és nem lebeszélni próbálna.

4. családcentrikusság - Nálam kizáró ok, ha közli velem az ismerkedés elején, hogy nem szeretne majd gyerekeket. Volt is olyan lány, akivel ez előjött a 2. randin és utána közöltem vele, hogy ez engem nagyon zavar, mert lehet szokatlan, de én csak olyannal jövök már össze, akiről el tudom képzelni, hogy majd a feleségem legyen:) Volt elég rövid, céltalan kapcsolatom, nem keresek több olyat.

24F

2019. jún. 23. 17:50
 7/9 anonim ***** válasza:

1. Konzisztencia hiánya. Ha saját magának mond ellent.Nagyon lelomboz amikor ma állít valamit, jövőhéten a gyökeres ellentétét. Változékonyabb, mint az időjárás.

2. Hűtlenség

3. Durván káros szenvedélyek (drog vagy gyógyszerfüggőség például. A cigi még okés, bár én nem dohányzom)

4. Súlyos mentális problémák. Nem szeretnék elvágott torokkal ébredni senki mellett.

Lenne több is, de csak 4 lehet a listán, akkor legyen ez a lista. (32/F)

2019. jún. 23. 20:40
 8/9 anonim ***** válasza:

-azonos világnézet (gondolok itt a hitre, erkölcsi kérdésekre)

- hasonló érdeklődési kör

- odafigyelés, együttműködő képesség (tehát, ha valami probléma van, azt meg tudjuk beszélni)

- ne legyen egoista

2019. jún. 23. 22:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne legyen munkanelkuli, papucs, onzo, beszari
2019. jún. 24. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!