Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért mondják sokan, hogy "párválasztásnál nem fontos a belső, mert úgyis olyanra formálom majd, amilyenre akarom"?
Figyelt kérdés
Nem olyan egyszerű dolog az, mint ahogy sokan elképzelik, mégis sokan fennen hangoztatják. Mit gondoltok, mi lehet az oka?#szerelem #elfogadás #tulajdonság #jellem #személyiség #formálás #kompromisszum #átalakítás #összetartozás
2018. nov. 6. 16:03
1/21 anonim válasza:
Erdekes en ezt meg soha nem hallottam.
2/21 anonim válasza:
Nem hallottam soha ezt a kijelentést sehol.
3/21 Ollókezű Edward válasza:
Szerintem csak szeretnék, ha ez így lenne. Az emberek alapvetően nem változnak, hacsak nincs valami nyomós indokuk rá.
4/21 anonim válasza:
Ezt még nem igazán hallottam....
5/21 anonim válasza:
A külsőt még könnyebb formálni, csak pénz kell hozzá.
Szerintem egyébként ezt sosem mondta senki, csak te találtad ki.
6/21 anonim válasza:
Nálad a “sokan”= te? Én se hallottam még ilyet soha...
8/21 A kérdező kommentje:
Ti komolyan nem hallottatok még soha ilyesmiket, hogy "majd én megnevelem/megpuhítom", "vagy megtanul idomulni hozzám, vagy mehet, amerre akar", "van egy ideálom, és szeretem az aktuális páromat mindig annak a képére formálni" és hasonlók. Csak én mozgok ezek szerint ilyen körökben, ahol ezeket mondogatják?
2018. nov. 6. 16:26
9/21 anonim válasza:
Ezek szerint igen, mert soha nem hallottam meg ilyet senkitol.
10/21 anonim válasza:
Soha nem hallottam ilyet és nettó baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!