Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi a legfontosabb számotokra egy nőben? Külső, belső?
Figyelt kérdés
Próbálok rájönni, miért vagyok ennyire sikertelen a randizás és párkapcsolatok területén, ezért is kíváncsi vagyok, hogy mi fontos nektek külsőnél és belső értékeknél?
23/N
2021. júl. 31. 17:57
1/98 A kérdező kommentje:
*nőnél
2021. júl. 31. 17:57
2/98 anonim válasza:
Előbb amikor meglátom, akkor a külső, majd ha azon átment akkor utána, amikor meghallom beszélni onnantól kezdve a belső is.
3/98 anonim válasza:
Elsőre nyilván a külső, utána a belső, mint kb mindenkinek. Hol akadnak el az ismerkedéseid? Az alapján talán többet lehetne mondani.
4/98 anonim válasza:
Külső: nézz fel instára, lényegtelen, hogy szerkesztettek a képek
Belső: alázkodjon meg és azt tehessenek vele az ágyban amit akarnak. Ja de azért legyen vadmacska.
5/98 A kérdező kommentje:
és külsőnél számodra mi lényeges?
2021. júl. 31. 17:59
6/98 A kérdező kommentje:
bocsánat, számotokra. most látom, hogy többen is válaszoltatok közben
2021. júl. 31. 18:00
7/98 anonim válasza:
Ápolt legyen. Utána ha beszélünk, szerény, halk szavú és kedves, megértő.
8/98 A kérdező kommentje:
#4: és ha már nem vagyok a tipikus "insta-picsa", akkor már ássam is el magamat, esélytelen a dolog? :D
2021. júl. 31. 18:08
10/98 anonim válasza:
8, A négyes egy lány, aki éppen cinikus volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!