Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, mi a legfontosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi a legfontosabb számotokra egy nőben? Külső, belső?

Figyelt kérdés

Próbálok rájönni, miért vagyok ennyire sikertelen a randizás és párkapcsolatok területén, ezért is kíváncsi vagyok, hogy mi fontos nektek külsőnél és belső értékeknél?

23/N

2021. júl. 31. 17:57
 61/98 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy hol vagyok, pesten sem volt jobb a helyzet
2021. júl. 31. 21:43
 62/98 anonim válasza:
87%

Látom kérdező már kicsit árad belőled a keserűség, ha ezt nagyon kimutatod akkor el fognak tőled menekülni és nem bántásból írtam 😅

Én olyan nőt keresek, aki elfogad, ez a legfontosabb, persze számít a külső is és a belső, hogy ne legyen hisztis stb.

A válaszokból tényleg úgy tűnhet, hogy mindenki a tökéletes nőt keresi, de ez nem így van. Van egy ideál, de attól még simán eltérhet attól az adott személy, ha azt mondod te nem a tökéletes, izmos férfit keresed akkor hazutsz magadnak is akár, emberek vagyunk, ezért mindig lesz egy ideál, de a valóságban sokkal átlagosabb embert találunk magunknak végül, mert az ideál csak egy "álom" és kötve hiszem, hogy egy magamfajta "átlagos" embereknél próbálkoznál... Ha mégis akkor neked valószínűleg vagy a személyiségeddel van valami gond, azért nem jön össze, amin akár tudnál is változtatni ha tényleg elszánod magad vagy lehet csak a keserűséget látják már benned és elfutnak.

Valamint senki sem lát téged, úgyhogy nem is tudunk semmi tanácsot adni külsőleg, de biztos vagyok benne hogy csak te látod magad annak

2021. júl. 31. 22:00
 63/98 anonim ***** válasza:
88%

Nekem a belső sokkal többet számít mivel csak komoly kapcsolatot keresek így inkább csak az érdekel akivel megvan a közös hang és pont ezért külsőre annyi elvárásom van hogy ne taszítson a külseje

21/F

2021. júl. 31. 23:50
 64/98 anonim ***** válasza:
21%

Leginkább az, hogy ne ismételje az értelmetlen/kétségbeesett kérdéseit itt és ne a gyk-n élje világát. :D

Ha túl magasra teszed a mércét, akkor ne csodálkozz, ha senki sem éri el a megálmodott szintet. :) Foglalkozz inkább magaddal, ne ide spam-elj és masztizzál többet. :)

2021. aug. 1. 00:44
 65/98 anonim ***** válasza:
41%
Van káros szenvedélyed? (édesség, cigi, pia, drog)
2021. aug. 1. 00:48
 66/98 anonim ***** válasza:
72%
Ne legyen fasza
2021. aug. 1. 07:04
 67/98 anonim ***** válasza:
82%

"Én átlagon aluli vagyok, gondolom így rám nem vonatkozik az előző kinelentésed"

Az 51# válaszom a férfiak ízlésére vonatkozott, nem rád

Látom elég durván le vagy törve, de hidd el: sokkal jobb jelyzetben vagy mint a legtöbb átlagos férfi, még akkor is ha te valóban átlag alatt vagy valamivel

Kétlem hogy annyira ronda volnál hogy ne kellenél egyszerűbb (de nem feltétlen full igénytelen) férfiaknak, főleg azért mert a férfiak nagy része akik magukra azért igényesek, a nőkre abszolút nem, és durván lejjebb szokták adni az igényt

Csak meg kell találni ezeket a férfiakat, neked igenis komoly esélyeid vannak

Nem szabad feladnod kérdező!

2021. aug. 1. 10:05
 68/98 A kérdező kommentje:

Nincs káros szenvedélyem.

Jó, próbálom nem feladni :D nem egyszerű mondjuk, nagyon nem

2021. aug. 1. 19:40
 69/98 anonim ***** válasza:
15%

Csúnya pasiként a kutyának nem kellek.

Téged legalább meg akarnak rakni.

2021. aug. 1. 19:44
 70/98 anonim ***** válasza:
10%

Nem akarlak elkeseríteni, de rengeteg egészséges nő van a világon. Én, mivel egészséges vagyok, ez az alap, amit elvárok egy lánytól is. A szemüveges, pollenallergiás, gyógyszer allergiás oké, mert már majdnem mindenki ilyen. De felpuffad dolgoktól? Azért a férfi nézi azt is, már aki normális, milyen beteg gyereket fogsz neki szülni a jövőben...

Most gondold el egy mozgássérült elmegy a Merci gyárba, hogy vegyenek fel karosszéria lakatosnak, akkor szépen kitessékelik és jöhet ide a gyakorira, hogy miért nem kell a cégeknek.

2021. aug. 1. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!