Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi a legfontosabb számotokra egy nőben? Külső, belső?
Próbálok rájönni, miért vagyok ennyire sikertelen a randizás és párkapcsolatok területén, ezért is kíváncsi vagyok, hogy mi fontos nektek külsőnél és belső értékeknél?
23/N
külsőre: olyan akit mindig szeretnék megcsókolni, és akiről mindig szívesen letépném a ruhát.
belsőre: olyan aki azt velem élvezi a legjobban
Egy nőben szinte minden fontos:
Az arca, a melle, a feneke, a hangja, az esze, a megjelenése, a cukisága, a kedvessége, a modora, és mindenekfelett a vágás a lábai között. A legtöbb (igénytelenebb) férfinak csakis az utolsó számít, de gondolom nem rájuk pályázol, megértem.
Szia, bocs a totál off hozzászólásért, de nem lehet, hogy SIBO-d vagy IBS-ed van?
Csak mert írod, hogy mindentől puffadsz... és azokon sajnos nem segít a glutén-laktózmentesség, mert a gyümölcsök, zöldségek is kiválthatják a panaszokat.
Na csak ennyit akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!