Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, mi a legfontosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi a legfontosabb számotokra egy nőben? Külső, belső?

Figyelt kérdés

Próbálok rájönni, miért vagyok ennyire sikertelen a randizás és párkapcsolatok területén, ezért is kíváncsi vagyok, hogy mi fontos nektek külsőnél és belső értékeknél?

23/N

2021. júl. 31. 17:57
 41/98 anonim ***** válasza:
85%
#38: én csak segíteni szerettem volna, de ha be akarsz sértődni, hát akkor sértődj be.
2021. júl. 31. 19:27
 42/98 A kérdező kommentje:
nem sértődök meg, de nagyon sokat szenvedek a diétával és az edzéssel. nekem nagyon nem a kalóriadeficitnél kezdődik a dolog, egy pohár víztől is felpuffadok...
2021. júl. 31. 19:28
 43/98 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy ezzel kell küzdened, nem tudhattam. Sokakkal találkoztam, akiknek alapvetően ebben volt a probléma gyökere, ezért hittem úgy, hogy segíthetek vele.
2021. júl. 31. 19:32
 44/98 A kérdező kommentje:
jó is lenne, ha ennyi lenne :)
2021. júl. 31. 19:32
 45/98 anonim ***** válasza:
89%
Legyél kedves és normálisan lehessen bármiről beszélni veled a többi meg majd alakul.A külső egyéniség csak kívül ad megjelenési formát de hidd el van olyan aki nem a külső adottságokat fogja előtérbe helyezni.”Hiába a csini bombázó ribi ha esze nincs egy csepp sem” úgyhogy szerintem ne csüggedj,előbb utóbb megtalálod a hozzád illő párt.
2021. júl. 31. 19:37
 46/98 anonim ***** válasza:
66%

külsőre: olyan akit mindig szeretnék megcsókolni, és akiről mindig szívesen letépném a ruhát.

belsőre: olyan aki azt velem élvezi a legjobban

2021. júl. 31. 19:37
 47/98 anonim ***** válasza:
78%

Egy nőben szinte minden fontos:

Az arca, a melle, a feneke, a hangja, az esze, a megjelenése, a cukisága, a kedvessége, a modora, és mindenekfelett a vágás a lábai között. A legtöbb (igénytelenebb) férfinak csakis az utolsó számít, de gondolom nem rájuk pályázol, megértem.

2021. júl. 31. 20:37
 48/98 anonim ***** válasza:
100%

Szia, bocs a totál off hozzászólásért, de nem lehet, hogy SIBO-d vagy IBS-ed van?

Csak mert írod, hogy mindentől puffadsz... és azokon sajnos nem segít a glutén-laktózmentesség, mert a gyümölcsök, zöldségek is kiválthatják a panaszokat.

Na csak ennyit akartam.

2021. júl. 31. 21:05
 49/98 A kérdező kommentje:
Pcos és IR-es vagyok, pajzsmirigy-alulműködéssel. A ciszták miatt ugyanúgy puffadok mindentől, mint egy IBS-es
2021. júl. 31. 21:11
 50/98 A kérdező kommentje:
Mindegy, inkább hagyjátok is a felsorolást, látom mindenkinek az álomnők kellenek
2021. júl. 31. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!