Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi a legfontosabb számotokra egy nőben? Külső, belső?
Próbálok rájönni, miért vagyok ennyire sikertelen a randizás és párkapcsolatok területén, ezért is kíváncsi vagyok, hogy mi fontos nektek külsőnél és belső értékeknél?
23/N
Isten őrizzen az instap....tól!
Ami számomra külsőt illetően fontos, egy arányos alkat, önmagára legyen igényes. Smink, mű dolgok (szempilla, körmök) inkább ne, hanem minél természetesebb legyen.
Belső tulajdonságok közül a vidám, humort kedvelő természet jön be. Helyzetnek megfelelően viselkedjen.
Nagyjából ennyi, hibája pedig minden embernek van
Kedves kérdező, pedig nálam így van, ha nálad más a gyakorlat, akkor is. :) Nem tetszenek egy nőn a mű dolgok.
Egyébként milyen is volna az angyal kinézet? :)
És Te, milyen vagy külsőre? ;)
A külső nagyon is sokat számít, de nyugodj meg, nem kell insta modellnek lenned. Szerintem a következő dolgok a fontosak:
Ápoltság (rendezett, csinos ruha, ne legyen zsíros ágas-bogas a haj, ápolt köröm, kellemes illat stb.)
Sportosság (nyilván nem kell feltétlen fitnessz lédinek lenned, de a csávók többsége a vékony lányokat szereti, ez nyilván nem azt jelenti, hogy fogyj anorexiásra, de érdemes belőni ezt a sportos lány alakot, ahol mondjuk már kicsit látszik a hasizmod de még nem teljesen ropi a combod)
Ugyanakkor a külső nem ér sokat a belső nélkül. Ott szerintem a legfontosabb, hogy valódi társ legyél, ne olyan aki rákaszkodik a csávóra, vagy irányítani próbálja, esetleg rendszeresen hisztikézik. Szerintem fontos, hogy függezlen entitás légy és ne csak XY csaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!