Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, mi a legfontosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi a legfontosabb számotokra egy nőben? Külső, belső?

Figyelt kérdés

Próbálok rájönni, miért vagyok ennyire sikertelen a randizás és párkapcsolatok területén, ezért is kíváncsi vagyok, hogy mi fontos nektek külsőnél és belső értékeknél?

23/N

2021. júl. 31. 17:57
 11/98 A kérdező kommentje:
#10: akkor jó...
2021. júl. 31. 18:10
 12/98 anonim ***** válasza:
92%

Isten őrizzen az instap....tól!

Ami számomra külsőt illetően fontos, egy arányos alkat, önmagára legyen igényes. Smink, mű dolgok (szempilla, körmök) inkább ne, hanem minél természetesebb legyen.

Belső tulajdonságok közül a vidám, humort kedvelő természet jön be. Helyzetnek megfelelően viselkedjen.

Nagyjából ennyi, hibája pedig minden embernek van

2021. júl. 31. 18:13
 13/98 A kérdező kommentje:
#12: érdekes, hogy bárhányszor kiírtam egy hasonló kérdést vagy megkérdeztem férfiakat erről, mindig hasonló váalszokat adtak, aztán a gyakorlatban ez mégsem így működik :D
2021. júl. 31. 18:18
 14/98 anonim ***** válasza:
89%
13, Valóban. Itt mindenki az ideáljait írja le és nem a valóságot.
2021. júl. 31. 18:28
 15/98 anonim ***** válasza:
100%
Egy csini arc és egy szép mosoly. Onnantól pedig a belső értékek.
2021. júl. 31. 18:38
 16/98 A kérdező kommentje:
És a külsőt mivel lehet ellensúlyozni, ha épp nem vagyok valami angyalka kinézetű lány?
2021. júl. 31. 18:40
 17/98 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy milyen a külsőd, de ha megfog a mosolyod, akkor már félig nyeregben vagy 😇 #15
2021. júl. 31. 18:42
 18/98 anonim ***** válasza:
78%

Kedves kérdező, pedig nálam így van, ha nálad más a gyakorlat, akkor is. :) Nem tetszenek egy nőn a mű dolgok.

Egyébként milyen is volna az angyal kinézet? :)

És Te, milyen vagy külsőre? ;)

2021. júl. 31. 18:46
 19/98 anonim ***** válasza:
88%

A külső nagyon is sokat számít, de nyugodj meg, nem kell insta modellnek lenned. Szerintem a következő dolgok a fontosak:

Ápoltság (rendezett, csinos ruha, ne legyen zsíros ágas-bogas a haj, ápolt köröm, kellemes illat stb.)

Sportosság (nyilván nem kell feltétlen fitnessz lédinek lenned, de a csávók többsége a vékony lányokat szereti, ez nyilván nem azt jelenti, hogy fogyj anorexiásra, de érdemes belőni ezt a sportos lány alakot, ahol mondjuk már kicsit látszik a hasizmod de még nem teljesen ropi a combod)

Ugyanakkor a külső nem ér sokat a belső nélkül. Ott szerintem a legfontosabb, hogy valódi társ legyél, ne olyan aki rákaszkodik a csávóra, vagy irányítani próbálja, esetleg rendszeresen hisztikézik. Szerintem fontos, hogy függezlen entitás légy és ne csak XY csaja.

2021. júl. 31. 18:48
 20/98 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek! :)
2021. júl. 31. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!