Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, mi a legfontosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi a legfontosabb számotokra egy nőben? Külső, belső?

Figyelt kérdés

Próbálok rájönni, miért vagyok ennyire sikertelen a randizás és párkapcsolatok területén, ezért is kíváncsi vagyok, hogy mi fontos nektek külsőnél és belső értékeknél?

23/N

2021. júl. 31. 17:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/98 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem a kérdezőben, hogy miért csak a negatívokról beszél és a pozitívakat nem akarja publikusan elmondani... Logikátlannak tűnik miért akarna valaki egy negatív/nem pozitív dolog miatt ismerkedni, persze akinek az is elég hogy valaki nő akkor már jó biztos ráír...
2021. aug. 3. 00:13
 92/98 A kérdező kommentje:
Jó, ez alapján tényleg nem logikus. Viszonylag intelligensnek mondanám magamat, empatikus vagyok, ha szeretnék, akkor tudok kellően vicces lenni, de tudok komolyan is viselkedni. Rengeteg célom van, amikért teszek is minden egyes napon. Segítőkész vagyok. Hobbijaim a fotózás, túrázás, olvasás és a sportolás. Szerintem nagyjából ennyit érdemes tudni rólam
2021. aug. 3. 09:30
 93/98 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy nem vagyok 100+ kg, nem tudom honnan veszitek…"

Miért vetted magadra?

Ne legyél már ennyire érzékeny, hogy egyből magadra veszed amit nőkről írunk!

Ki mondta hogy te 100+ kg vagy?

Én voltam a 88#

2021. aug. 3. 11:25
 94/98 A kérdező kommentje:
Jó, de annyira egységesen beszéltek a nőkről :D olyan, mintha lennének a nagyon jó nők, akik mindenkinek kellenek, a többi meg sepredék, mehet a kukába
2021. aug. 3. 12:19
 95/98 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan miről beszélsz kérdező?
2021. aug. 3. 22:33
 96/98 anonim ***** válasza:
75%

"Jó, de annyira egységesen beszéltek a nőkről :D olyan, mintha lennének a nagyon jó nők, akik mindenkinek kellenek, a többi meg sepredék, mehet a kukába"

Pont így gondolkoznak a nők is a férfiakról. Ha valaki megemlíti, hogy pl. 31 éves és párt keres, akkor a női agy rögtön úgy reagál: "Ezzel a férfival biztos van valami probléma..." Sokan rakják is a kukába.

2021. aug. 5. 12:37
 97/98 A kérdező kommentje:
hát eddig akikkel beszélgettem, randiztam, jól éreztem magamat, mindannyian 30 év felettiek voltak. nem a korombeliek érettségi szintjén tartok, ezért is ismerkedem inkább idősebb férfiakkal. szóval ezzel nem értek egyet
2021. aug. 5. 14:29
 98/98 anonim ***** válasza:
Kérdező, nehogy azt hidd, hogy csinos pofival olyan könnyű... A csávók akkor is elvárják, hogy kiszolgáld őket, főleg az ágyban. Ha nem teljesíted az összes perverziójukat, vagy felszedsz 3 kilót, ugyanúgy repülsz. De ha mindent megteszel, még akkor is rádunhatnak. A férfiak ilyenek, nem kell túl sokat várni tőlük. :/
2023. ápr. 4. 21:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!