Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasak lennének az elvárásaim a 29-34 közötti férfiakra nézve?
Valóban nem ingatlanozom, de annó mikor kerestem albérletet beleástam magam alaposan a témába. Azt felejted el, hogy nagyobb lakásnak a rezsije és minden közös költsége több, ami egy főre felesleges, főleg, ha keveset vagy otthon.
Nem vonja el a figyelmem, veled eszerint beszélgetni sem lehet vezetés közben a melletted/mögötted ülőnek, kb. az is pont ennyire vonja el a figyelmet, azaz semennyire.
80-100 000Ft-ot havi szinten nem nagy bűvészmutatvány megspórolni. Akkor kell vásárolni mindent, mikor akciós, akár nagyobb kiszereléssel elraktározni, használni a kuponokat, amiket törzsvásárlóként kapsz, vagy ruhák esetében az influencerek kuponkódjait (boltban felpróbálod, ami jó, azt megrendeled azonnal a webshopban, ha az üzletben nincs kedvezmény).
Kezdőként valóban nem, de ha látják rajtad a fejlődést, akkor normalis helyen megbecsülnek és dinamikusan emeldkedik a munkabéres. 0,665-tel (szja és járulékok jönnek le belőle) beszorzod a bruttót és megkapod a nettót.
A kk alt nm alapon megy vagyis a nagy lakasnak nagyobb ahogy a futes is. Amit tudsz sporolni az a viz es aram. Mason nem. Az alberleti dij nm-re vetittet ara nagyobb.
Az lehet h akkor jo aron kikaptal egyet de akkor mazlid van.
Tudom mennyi a nettom es a buttom is. 😁
De ismetlen 450e ha kifizetsz minden kotelezot (albi rezsi kocsi benzin mobil net stb) akkor nem marad havi 100e
Leirtam 200e az albi+rezsi
Havi 20-30 a kocsiba a benzin
Evi 40e a olaj csere(ja amugy szerezz egy masik szerelot mert hulye fentebb kifejtettek miert) tisztalkodas/simnk/fodrasz/kozmetika/mukorom/manikur stb havi 20e
Kozelezo evi 35-40e
Sulyado evi 30-50e
Evi 2x 12e a gumicsere
Ha venni kell egy szet gumi 80-300e
Ha cserelni kell vagy szerelni az evi 50-400e kozott
havi 10e
Net havi 5e
Mobil havi 7e
Kaja havi 30-50e minimum
Titszitoszerek havi 2-3e
Ruhat nem is vettel meg vagy cipot arra is elmegy evi 200e min
Nyaralas 1 het min 200e de siman lehet 1milla is ...
Ha teleni is mesz akkor duplazz
Havonta nemi szorakozas 10-20e (egy mozi is alaphangon 3e)
Na jo nem sorolom h egy 26-35 eves ember ha egyedul el akkor mire kolt.
Szoval neked olyan pasi kell aki min netto 500e vagy tobbet keres h az anyagi reszevel elegedett legyel.
Nem mindeki el instan meg egyebb vackokon. Nem kovet masokat a kuponert.
86 sanszos.
De hogy pasi az tuti.
"Leirtam 200e az albi+rezsi- nekem 100+25 rezsi
Havi 20-30 a kocsiba a benzin- nekem 10 e
Evi 40e a olaj csere(ja amugy szerezz egy masik szerelot mert hulye fentebb kifejtettek miert) - 2 évente 25 e tisztalkodas/simnk/fodrasz/kozmetika/mukorom/manikur stb havi 20e
Kozelezo evi 35-40e-nekem is
Sulyado evi 30-50e-nekem 20 ezer évre
Evi 2x 12e a gumicsere-nekem előre van szerelve a gumi, egyedül felrakom
Ha venni kell egy szet gumi 80-300e-12e 1 db gumi
Ha cserelni kell vagy szerelni az evi 50-400e kozott-az bármennyi lehet, kártól függ
havi 10e
Net havi 5e
Mobil havi 7e
Kaja havi 30-50e minimum-nekem 40
Titszitoszerek havi 2-3e-jaja
Ruhat nem is vettel meg vagy cipot arra is elmegy evi 200e min-100 ból kijön 1 évre
Nyaralas 1 het min 200e de siman lehet 1milla is ...-150 egy hét horvát
Ha teleni is mesz akkor duplazz-fizesse a nő
Havonta nemi szorakozas 10-20e (egy mozi is alaphangon 3e)
Na jo nem sorolom h egy 26-35 eves ember ha egyedul el akkor mire kolt.,,
Rosszul gondolod mindkettőt.
Gumit mindeképp centríroztasd a kerékcserével együtt, kereket cserélni lehet, hogy tudsz egydül is, de az előbbit nem tudod magadnak megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!