Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magasak lennének az elvárásaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magasak lennének az elvárásaim a 29-34 közötti férfiakra nézve?

Figyelt kérdés
Most csak a javakról írnék, mert ez csapta már ki több embernél a biztosítékot. Legyen minimum egy önálló albérlete, ahol egyedül lakik nem más lakótársakkal. Legyen egy olyan autója, amiben van beépített navigációs rendszer, vészfék-asszisztens, hottérfigyelő-rendszer is az alapokon kívül, az autó márkája nem érdekel. Vezesse a kiadásait naponta, legyen hosszú távú pénzügyi célja, legalább 1-2 milliós megtakarítása, ne szórja el hülyeségekre a keresetét.

2021. ápr. 29. 15:34
 81/109 A kérdező kommentje:

Valóban nem ingatlanozom, de annó mikor kerestem albérletet beleástam magam alaposan a témába. Azt felejted el, hogy nagyobb lakásnak a rezsije és minden közös költsége több, ami egy főre felesleges, főleg, ha keveset vagy otthon.

Nem vonja el a figyelmem, veled eszerint beszélgetni sem lehet vezetés közben a melletted/mögötted ülőnek, kb. az is pont ennyire vonja el a figyelmet, azaz semennyire.

80-100 000Ft-ot havi szinten nem nagy bűvészmutatvány megspórolni. Akkor kell vásárolni mindent, mikor akciós, akár nagyobb kiszereléssel elraktározni, használni a kuponokat, amiket törzsvásárlóként kapsz, vagy ruhák esetében az influencerek kuponkódjait (boltban felpróbálod, ami jó, azt megrendeled azonnal a webshopban, ha az üzletben nincs kedvezmény).

Kezdőként valóban nem, de ha látják rajtad a fejlődést, akkor normalis helyen megbecsülnek és dinamikusan emeldkedik a munkabéres. 0,665-tel (szja és járulékok jönnek le belőle) beszorzod a bruttót és megkapod a nettót.

2021. ápr. 29. 18:25
 82/109 anonim ***** válasza:
75%
Ez a dolog már ott bukott meg, hogy 29-34 éves férfiakat keresel. Ennyi idősen a legtöbben már férjnél vannak. Mivan kisanyám, senki sem bírta a búrádat mi? 😅 Szingliként fogsz meghalni, hacsak nem nyalogatod valamelyik politikusnak aki befogad házörzőnek.
2021. ápr. 29. 18:44
 83/109 anonim ***** válasza:
75%

A kk alt nm alapon megy vagyis a nagy lakasnak nagyobb ahogy a futes is. Amit tudsz sporolni az a viz es aram. Mason nem. Az alberleti dij nm-re vetittet ara nagyobb.

Az lehet h akkor jo aron kikaptal egyet de akkor mazlid van.

Tudom mennyi a nettom es a buttom is. 😁

De ismetlen 450e ha kifizetsz minden kotelezot (albi rezsi kocsi benzin mobil net stb) akkor nem marad havi 100e

Leirtam 200e az albi+rezsi

Havi 20-30 a kocsiba a benzin

Evi 40e a olaj csere(ja amugy szerezz egy masik szerelot mert hulye fentebb kifejtettek miert) tisztalkodas/simnk/fodrasz/kozmetika/mukorom/manikur stb havi 20e

Kozelezo evi 35-40e

Sulyado evi 30-50e

Evi 2x 12e a gumicsere

Ha venni kell egy szet gumi 80-300e

Ha cserelni kell vagy szerelni az evi 50-400e kozott

havi 10e

Net havi 5e

Mobil havi 7e

Kaja havi 30-50e minimum

Titszitoszerek havi 2-3e

Ruhat nem is vettel meg vagy cipot arra is elmegy evi 200e min

Nyaralas 1 het min 200e de siman lehet 1milla is ...

Ha teleni is mesz akkor duplazz

Havonta nemi szorakozas 10-20e (egy mozi is alaphangon 3e)

Na jo nem sorolom h egy 26-35 eves ember ha egyedul el akkor mire kolt.

Szoval neked olyan pasi kell aki min netto 500e vagy tobbet keres h az anyagi reszevel elegedett legyel.

Nem mindeki el instan meg egyebb vackokon. Nem kovet masokat a kuponert.

2021. ápr. 29. 18:52
 84/109 A kérdező kommentje:
Volt több kapcsolatom, nem azért nem mentem férjhez eddig, mert ne lett volna, aki elvenne, hanem nem éreztem azt, hogy biztosan együtt fogunk megöregedni is. Ha én egyszer férjhez fogok menni, az nem pillanatnyi fellángolásból, a rózsaszín köd időszakában fogom megtenni. Nem érdekelnek ilyen téren a társadalmi konvenciók, hogy X éves korodig menj férjhez, Y éves korodig mindenképp szülj. Politikusokkal nem jönnék össze, folyamatos támadásnak vannak kitéve a közéleti szereplésük miatt,amiből közvetve én is kapnék.
2021. ápr. 29. 18:55
 85/109 A kérdező kommentje:
Nem stimmelnek a számításaid szinte sehol, műkörmöm például először és utoljára 19 éves koromban volt, magamnak csinálom a körmeim kifestését. Fodrászhoz sem járok havonta, nem festetem a hajam, 2-3 havonta vágatok belőle és egyenesítettem tartósan. Moziba gyűlölök járni, idegesítenek a mellettem trécselő kukoricát zabáló emberek, akiktôl nem lehet figyelni a filmre, akkor inkább Netflixen nézem meg, ami érdekel, ennek havidíja kimaradt. Színházba, kulturális eseményekre, koncertekre, meccsekre viszont szeretek járni. Étrendkiegészítőket, vitaminokat is szedek, ezek is lemaradtak a listádról. Magamnak főzök 2 naponta ebédet, azt viszem a munkahelyemre vagy eszem hétvégén otthon, ezzel is lehet ám spórolni, de kajára nagyon keveset számoltál, minimum a duplája a reális. Nyaraláshoz kedvező ajánlatokat lehet találni az Utazómajmon, belföldi utak kapcsán is érdemes utazási hírlevelekre feliratkozni, hogy küldjék az ajánlataikat, így is ki tudsz fogni jelentős kedvezménnyel jó utazást.
2021. ápr. 29. 19:10
 86/109 anonim ***** válasza:
100%
Ugye auti vagy?
2021. ápr. 29. 19:21
 87/109 A kérdező kommentje:
Autistára gondolsz? Nem vagyok az.
2021. ápr. 29. 19:25
 88/109 anonim ***** válasza:
100%

86 sanszos.

De hogy pasi az tuti.

2021. ápr. 29. 19:27
 89/109 anonim ***** válasza:
100%

"Leirtam 200e az albi+rezsi- nekem 100+25 rezsi

Havi 20-30 a kocsiba a benzin- nekem 10 e

Evi 40e a olaj csere(ja amugy szerezz egy masik szerelot mert hulye fentebb kifejtettek miert) - 2 évente 25 e tisztalkodas/simnk/fodrasz/kozmetika/mukorom/manikur stb havi 20e

Kozelezo evi 35-40e-nekem is

Sulyado evi 30-50e-nekem 20 ezer évre

Evi 2x 12e a gumicsere-nekem előre van szerelve a gumi, egyedül felrakom

Ha venni kell egy szet gumi 80-300e-12e 1 db gumi

Ha cserelni kell vagy szerelni az evi 50-400e kozott-az bármennyi lehet, kártól függ

havi 10e

Net havi 5e

Mobil havi 7e

Kaja havi 30-50e minimum-nekem 40

Titszitoszerek havi 2-3e-jaja

Ruhat nem is vettel meg vagy cipot arra is elmegy evi 200e min-100 ból kijön 1 évre

Nyaralas 1 het min 200e de siman lehet 1milla is ...-150 egy hét horvát

Ha teleni is mesz akkor duplazz-fizesse a nő

Havonta nemi szorakozas 10-20e (egy mozi is alaphangon 3e)

Na jo nem sorolom h egy 26-35 eves ember ha egyedul el akkor mire kolt.,,

2021. ápr. 29. 19:27
 90/109 A kérdező kommentje:

Rosszul gondolod mindkettőt.

Gumit mindeképp centríroztasd a kerékcserével együtt, kereket cserélni lehet, hogy tudsz egydül is, de az előbbit nem tudod magadnak megcsinálni.

2021. ápr. 29. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!