Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasak lennének az elvárásaim a 29-34 közötti férfiakra nézve?
Ezek a te sajat preferenciaid
Altalanossagokat irtam le amire alt kolt az ember havi/eves szinten
Ha nem manikur akkor lakkot lemosot vattat diszt veszel.
Egy jo fodrasznal a hajvagas is 7-10e az egyenesites sem olcso...
Tess ha nem mozi akkor szinhaz vagy koncert az is legalabb van annyi, ha a szorakozas rovatot nezed
Naugye meg kiderul h en szamoltam keveset 😁
Akkor realis az h olyan bert varsz el szinte palyakezdo pasitol ami irealis?
Max egy mernok protekcioval vagy infos speci tudassal (bar gyakorlat nelkul/ keves gyakorlattal lehetetlen)
Az alapberemeles 2% korul van. Mar ha a cegnel van ilyen. Sok helyen hiaba kuzdesz 4ev alatt sem emelkedik a bered
Lehet valtani de ha sok a valtas akkor az visszahat a munkakeresesnel.
Gumit mindeképp centríroztasd a kerékcserével együtt,
Már megvolt, sufnituning szerelő haverral, 4 ezer a 4 kerék. Felrakni meg épeszű férfi fel tudja. Egyszer régen okoztam egy kis balesetet, meghúztam egy kocsi oldalát, csak egy ajtó sérült meg a lakk és alatta a fém egy kicsit. Belementem, hogy rendezzük biztosítók keresztül. Nem kellett volna, sufnituninggal 20 ezer lett volna a havernak és jobb lett volna mint újonnan. 216 ezer ft ra taksálta a biztosító az a csepp horzsolást. Vicc, azt hittem hanyattesek. Ugye mondta, hogy egyben fizessem ki. Hát inkább vállaltam, hogy 5 évig havi 6 ezer ft-al többet fizessek a kötelezőért, de utána letelik és visszamegyek B8 ról B10 re is.
,,Egy jo fodrasznal a hajvagas is 7-10e az egyenesites sem olcso..."
Pesten olyan sok? Én mondjuk férfi vagyok, 2 havonta vágatom mert lassan nő meg, 1500 at kér a fodrásznő itt Miskolcon érte. 20 perc alatt elég jól levágja a hajam. Nőknek 2600.
Lehet valtani de ha sok a valtas akkor az visszahat a munkakeresesnel.
Van ahol lehet, van ahol nem. Volt exem faterja biztonsági őr volt annó. 52 évesen már a 28. munkahelyét fogyasztotta el, mert ha nem adtak neki 300 ezret (akkoriban ez igen jó pénz volt) és műszakvezetői pozíciót, akkor pár hónapon belül felmondott és keresett olyat, ahol megadják neki ezt az összeget és pozíciót.
93
Noi hajvagas es tartos egyenesites egy normalis fodrasznal minimum ennyi de van ahol tobb.
Gyorsfodraszaton ha no vagyok akkor is dupla annyit fizetek hiaba van 3cm hajam ...
A ferfi hajvagas 1500-2500 kotott van
A noi rovid (akkor is ha rovedebb hajam van mint egy pasinak) 3000- felfele
😂
Én kizárólag márkaszervizbe viszem az autómat, mivel ez a feltétele az autómra vonatkozó garanciának. Nem ezen kell spórolni, sufnituning havernak nagy valószínűséggel nincsen meg mindene a megfelelő karbantartáshoz, szereléshez.
12 ezer Ft a hajvágás beszárítással, 30 ezer Ft a Brasil Cacaus hajegyenesítésem.
89 nek 🙂
Kb osszegeket irtam ...
A kocsikkal kapcsolatban pl malunk 7e a komplett gumicsere centirozassal felniatrakassal. De van akinel 20e ugyan ez
Gumi a 195/65 R15 nokian vagymas olcsobb 15e/db ugyan az anyamnak a R13ra csak 12e De egy 16-17es mar 20 korul van darabja. Persze ha minoseg kell akkor siman lehet triplazni 😂
Sulyado/biztositas ugyebar a kocsifuggo mivel sok uj technikai vackot akar bele igy aramylag uj auto amit kivan annak magasabb osszegek ezek.
Benzin ki mennyit megy vele, most magas a benzin ara... Ez kb 1.5 tank uzemanyag
A szereles/lakatolas teny h valtozo de ha garis a kocsi akkor az olajcsere sem sufnituning hanem sulyos 10ezrek 😔 a markaszervizben vagy ugrik a gari ...
Albi valtozo inkabb tobbet szamoltam mert ott sem mindegy h panel/tegla melyik kerulet melyuk reszen van. Esetleg ujepitesu?
A kajat aranylag jol belottem de a kerdezo alapra duplat irt 😂 szerintem sok a 60-100e kajara 1 fora de o tudja...
Sajnos a noi ruhak dragabbak egy normalis koromcipo vagy mas elegansabb legalabb dupla annyi mint egy ferfi, sajnos a bugyik/melltarto szettek is 3000 kezdodnek. Oke van 300ert mamabugyi is 😂
De nagysagrendileg szerintem jol lottem be 😂
"Nem érdekelnek ilyen téren a társadalmi konvenciók, hogy X éves korodig menj férjhez, Y éves korodig mindenképp szülj."
Igazad is van, a biológiát meg xard le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!