Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magasak lennének az elvárásaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magasak lennének az elvárásaim a 29-34 közötti férfiakra nézve?

Figyelt kérdés
Most csak a javakról írnék, mert ez csapta már ki több embernél a biztosítékot. Legyen minimum egy önálló albérlete, ahol egyedül lakik nem más lakótársakkal. Legyen egy olyan autója, amiben van beépített navigációs rendszer, vészfék-asszisztens, hottérfigyelő-rendszer is az alapokon kívül, az autó márkája nem érdekel. Vezesse a kiadásait naponta, legyen hosszú távú pénzügyi célja, legalább 1-2 milliós megtakarítása, ne szórja el hülyeségekre a keresetét.

2021. ápr. 29. 15:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/109 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked úgy is van autód, nem bazira mindegy, hogy a pasid koisjában van-e a navi vagy éppen tolatóradar?

Anyám, nő vagyok, de ilyen debil elvárásokat nem nagyon értek:D

2021. ápr. 29. 15:50
 12/109 anonim ***** válasza:
74%

nők: nem számítanak az anyagiak

szintén nők:

2021. ápr. 29. 15:53
 13/109 A kérdező kommentje:

Csak kíváncsiság.

Gondolj bele, mennyire ki vagy autó nélkül szolgáltatva másoknak, a menetrendnek, a taxisnak.

Mert szerentém, ha egymás autóját is használnánk, és ha hozzászoksz egy bizonyos szintű felszereltséghez, akkor abból nem szívesen adsz már alább. Ennyi erővel mosogatógép is felesleges, hiszen kézzel is el lehet mosogatni, mégis csomó idő megspórolható vele naponta.

2021. ápr. 29. 15:54
 14/109 VincentLaw ***** válasza:
100%

Az autó megléte nálam sem létfontosságú, ezért nincs is. Akkor ezek szerint én már szóba sem jöhetnék? Viszont anyagiakat kérdeztél, autót simán tudnék venni, ha lenne értelme.

Egy korábbi cikkben én is kifejtettem, hogy Pesten teljesen felesleges autózni, amikor tömegközlekedéssel előbb ottvagy mindenhol, mint autóval. Osztom a #10 véleményét.

2021. ápr. 29. 15:56
 15/109 anonim ***** válasza:
80%
Tehát alapvetően 2p alatt eltévedsz, bamba vagy és az utolsó centin taposol a fékbe és a tükröket sem tudod használni. Ez igazán fantasztikus.
2021. ápr. 29. 15:58
 16/109 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék olyan párt, akinek nincs autója és mindenhova tömegközlekedik. Budapesten élek én is, egyáltalán nem felesleges az autó. Sok helyre számtalan átszállással lehet csak eljutni, autóval gyorsabb.
2021. ápr. 29. 15:59
 17/109 A kérdező kommentje:
Teljesen téves következtetést vontál le, egyik sem jellemző rám, bármilyen autót el tudok vezetni, de a megszokott szintet nem akarom lejjebb adni.
2021. ápr. 29. 16:01
 18/109 anonim ***** válasza:
100%
Én meg csak olyan nővel vagyok hajlandó randizni aki tisztában van az autójában az égési csúcsnyomással, szelepbenyitás mértékével, főtengely szöggyorsulással, az olajpumpa szállitási kapacitásával és a lambda értékkel. Ha ezek megvannak, elkezdhetünk ismerkedni.
2021. ápr. 29. 16:03
 19/109 anonim ***** válasza:
90%

Jó, akkor megfogalmazom másképp a válaszom:

az elvárásaid nem magasak, hanem idiótaságok (Szerintem. De nyilván ez a saját véleményem, azt vársz el, amit akarsz).

2021. ápr. 29. 16:04
 20/109 anonim ***** válasza:
100%

Keress olyan palit aki úgy gondolkodik mint te! Erről szól a társkeresés.

Nekem volt konfliktusom nem autósként autós párral. Ő inkább elment volna a város túlvégébe autóval (20 perc) vásárolni, én a legközelebbi hiperbe jártam gyalog (20 perc).

Ő minden áron kocsival akart menni kirándulni, hiába mondta az egész csoport neki, hogy autóval nehezen megközelíthető a völgy, ellenben a vasút pont a völgy közepén tesz le, sehová nem kell menni.

A felfogásbeli különbségek nálunk súrlódásokat eredményeztek a mindennapokban. Szóval szerintem jobb, ha ebben is passzoltok.

2021. ápr. 29. 16:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!