Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasak lennének az elvárásaim a 29-34 közötti férfiakra nézve?
Ha neked úgy is van autód, nem bazira mindegy, hogy a pasid koisjában van-e a navi vagy éppen tolatóradar?
Anyám, nő vagyok, de ilyen debil elvárásokat nem nagyon értek:D
nők: nem számítanak az anyagiak
szintén nők:
Csak kíváncsiság.
Gondolj bele, mennyire ki vagy autó nélkül szolgáltatva másoknak, a menetrendnek, a taxisnak.
Mert szerentém, ha egymás autóját is használnánk, és ha hozzászoksz egy bizonyos szintű felszereltséghez, akkor abból nem szívesen adsz már alább. Ennyi erővel mosogatógép is felesleges, hiszen kézzel is el lehet mosogatni, mégis csomó idő megspórolható vele naponta.
Az autó megléte nálam sem létfontosságú, ezért nincs is. Akkor ezek szerint én már szóba sem jöhetnék? Viszont anyagiakat kérdeztél, autót simán tudnék venni, ha lenne értelme.
Egy korábbi cikkben én is kifejtettem, hogy Pesten teljesen felesleges autózni, amikor tömegközlekedéssel előbb ottvagy mindenhol, mint autóval. Osztom a #10 véleményét.
Jó, akkor megfogalmazom másképp a válaszom:
az elvárásaid nem magasak, hanem idiótaságok (Szerintem. De nyilván ez a saját véleményem, azt vársz el, amit akarsz).
Keress olyan palit aki úgy gondolkodik mint te! Erről szól a társkeresés.
Nekem volt konfliktusom nem autósként autós párral. Ő inkább elment volna a város túlvégébe autóval (20 perc) vásárolni, én a legközelebbi hiperbe jártam gyalog (20 perc).
Ő minden áron kocsival akart menni kirándulni, hiába mondta az egész csoport neki, hogy autóval nehezen megközelíthető a völgy, ellenben a vasút pont a völgy közepén tesz le, sehová nem kell menni.
A felfogásbeli különbségek nálunk súrlódásokat eredményeztek a mindennapokban. Szóval szerintem jobb, ha ebben is passzoltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!