Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magasak lennének az elvárásaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magasak lennének az elvárásaim a 29-34 közötti férfiakra nézve?

Figyelt kérdés
Most csak a javakról írnék, mert ez csapta már ki több embernél a biztosítékot. Legyen minimum egy önálló albérlete, ahol egyedül lakik nem más lakótársakkal. Legyen egy olyan autója, amiben van beépített navigációs rendszer, vészfék-asszisztens, hottérfigyelő-rendszer is az alapokon kívül, az autó márkája nem érdekel. Vezesse a kiadásait naponta, legyen hosszú távú pénzügyi célja, legalább 1-2 milliós megtakarítása, ne szórja el hülyeségekre a keresetét.

2021. ápr. 29. 15:34
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/109 anonim ***** válasza:
100%
100# Micsoda!Még fémdetektor is be van építve!
2021. ápr. 29. 22:10
 102/109 anonim ***** válasza:
100%
Ezeken az autós kritériumokon besírtam 😁
2021. ápr. 29. 22:11
 103/109 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a kommentjeidben többször is említetted, hogy mennyire különlegesen a gondolkodásod,válaszolok neked az én átlagos női agyammal.

Van pasid? Ha nincs, akkor igen, magasak az elvárásaid. Szívesen 🤗

2021. ápr. 30. 00:10
 104/109 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés abszurd, kb az lett volna, mintha egy kocka pasi akarna csajt szerezni, egy olyat aki albiban él, dolgozgat néha, van 1-2 milliója, és a legfontosabb kritérium, hogy legyen neki egy game pcje, 32 giga rammal, 10 terrás tárhellyel, 24 ghz-es procival, amit telóval lehet vezérelni távirányítóként.
2021. ápr. 30. 00:18
 105/109 VincentLaw ***** válasza:
100%

Én összejönnék egy ilyen csajjal, ha létezne :D

2021. ápr. 30. 10:39
 106/109 BeefEater ***** válasza:
74%

Kedves kérdező, ha troll vagy írj privátot, vendégem vagy egy sörre :D

Ha nem vagy troll:

Az elvárásod egyáltalán nem megugorhatatlan de szerintem hülyeség. Az autóson kívül mindnek bőven megfelelek (bár én már 35 vagyok), az autósnak viszont szándékosan nem. Van autóm, de direkt olyat akartam amiben nincs gyári navigáció mert különben a "ne szórja el hülyeségekre a keresetét" kritérium nem teljesülne. A beépített navigációt minden szempontból felülmúlja egy olcsó használt telefon vagy tablet. (Saját horrorsztori: 30+ milliós majdnem új sportautó. A térképen jelezte, hogy jobbra kell menni, majd a kereszteződéshez érve be is mondta, hogy forduljak balra.)

Ha azt mondod, hogy az autója ne egy közúti közlekedésre alig alkalmas roncs legyen, azt még úgy-ahogy megértem. Bár ha a "ne szórja el hülyeségekre a keresetét" kritérium fontos, akkor inkább olyan kritérium lenne logikus, hogy "a lehetőségekhez képest legalkalmasabb közlekedési módot választja".

Persze mindenki az alapján választ párt, ami alapján akar. Számomra a lány navigációja nem szempont.

2021. ápr. 30. 13:52
 107/109 anonim ***** válasza:
El tudom képzelni a kérdezőt, van egy új, 4.2 milliós autóm, pl egy Dacia stepway, ami elég jól néz ki kolbász színben. Beül, ránéz a műszerfalra. Hol a navi? Mondom, ez a sima változat, mert nem akarom, hogy ha valami elektronika tönkremegy, akkor horrorárakat adjak ki érte a szervizben (ugye minél több az elektronika egy autóban, annál több a rizikófaktor). Erre ő durcásan kiszáll, nem hajlandó olyan auóban utazni, ahol nincs navi. Életszerű?
2021. ápr. 30. 14:47
 108/109 anonim ***** válasza:

Plusz a stepwysről vannak jó videok a youtubeon, hogy ha nincs is navi, telefont lazán lehet csatlakoztatni, van neki beépített helye is. 9:25-nél

https://www.youtube.com/watch?v=3H3INb-17Qs

2021. ápr. 30. 14:52
 109/109 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan Gsm boltban dolgozik.

El akarja adni a cuccot.

2021. ápr. 30. 15:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!