Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasak lennének az elvárásaim a 29-34 közötti férfiakra nézve?
Mivel a kommentjeidben többször is említetted, hogy mennyire különlegesen a gondolkodásod,válaszolok neked az én átlagos női agyammal.
Van pasid? Ha nincs, akkor igen, magasak az elvárásaid. Szívesen 🤗
Én összejönnék egy ilyen csajjal, ha létezne :D
Kedves kérdező, ha troll vagy írj privátot, vendégem vagy egy sörre :D
Ha nem vagy troll:
Az elvárásod egyáltalán nem megugorhatatlan de szerintem hülyeség. Az autóson kívül mindnek bőven megfelelek (bár én már 35 vagyok), az autósnak viszont szándékosan nem. Van autóm, de direkt olyat akartam amiben nincs gyári navigáció mert különben a "ne szórja el hülyeségekre a keresetét" kritérium nem teljesülne. A beépített navigációt minden szempontból felülmúlja egy olcsó használt telefon vagy tablet. (Saját horrorsztori: 30+ milliós majdnem új sportautó. A térképen jelezte, hogy jobbra kell menni, majd a kereszteződéshez érve be is mondta, hogy forduljak balra.)
Ha azt mondod, hogy az autója ne egy közúti közlekedésre alig alkalmas roncs legyen, azt még úgy-ahogy megértem. Bár ha a "ne szórja el hülyeségekre a keresetét" kritérium fontos, akkor inkább olyan kritérium lenne logikus, hogy "a lehetőségekhez képest legalkalmasabb közlekedési módot választja".
Persze mindenki az alapján választ párt, ami alapján akar. Számomra a lány navigációja nem szempont.
Plusz a stepwysről vannak jó videok a youtubeon, hogy ha nincs is navi, telefont lazán lehet csatlakoztatni, van neki beépített helye is. 9:25-nél
Biztosan Gsm boltban dolgozik.
El akarja adni a cuccot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!