Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasak lennének az elvárásaim a 29-34 közötti férfiakra nézve?
Egymás autóját vezessük?Ez addig tart míg nem fakadsz sírva egy jó váltás hangjától :D :D
Mert ugye nem írtad ,hogy automata ,esetleg szekvenciálisat kérsz a kocsiba.Azért nem mind1.
Én maradok annál ,hogy ha van kocsija tudjon vezetni.Vagy inkább ne legyen.Nem mindenki alkalmas rá.
Legyen egy olyan autója, amiben van beépített navigációs rendszer
11 éves J-s Astram van, nagyon nincs benne navigáció. Ennek ellenére minden nő megdicséri, aki beül, hogy milyen jó állapotban van, tisztán van tartva, kényelmes stb. A többi alap, van kis 13 milliós vidéki lakásom (5 m hitel), igaz én 37. vagyok
Szerintem nem magasak az elvárások, csak tényleg hülyeség. Ha van saját autód, akkor kb csak akkor használod a párodét, ha esetleg a tiéd szerelőnél van vagy te vagy a partisofőr hazafelé, és a párod kocsijával mentetek valamiért, de amúgy továbbra is a sajátod használod a mindennapokban, ezek az átmeneti rövid időszakok meg szerintem full nem adják azt az érzést, hogy "leadsz a színvonalból". Ha állandóra használnál egy alacsonyabb felszereltségű kocsit, akkor persze megérteném a dolgot, de így...
Egyébként a kiadások napi vezetése szerintem nagyon ritka, meg valahol felesleges is. A bankszámlakivonatot bármikor megnézem, kp-ban meg soha nem fizetek, szóval én nem vezetem, de attól még tudom, hogy hol mire költöttem.
Nem azért, hogy kötözködjek, amúgy azt vársz el, amit akarsz, simán találni olyat, aki megfelel ezeknek az elvárásoknak (gondolom én naivan), csak ez a kettő, amit kiemeltem, olyan kis szőrszálhasogatásnak tűnik nekem, ami miatt megértem, ha ezt prezentálod az aktuális jelöltnek, ő inkább visszakozik, még akkor is, ha egyébként tudná teljesíteni. Kb mint mikor egy pasi előáll nekem azzal, hogy sportosan kerek fenék és minimum D-s cicik kellenek neki, akkor én is inkább leépítem, hiába tudom ezeket nyújtani, mert nem kell olyan, akinél ez ilyen szinten fontos és ez alapján szelektál. Ő szelektálhat ez alapján, nem arról van szó, csak nekem emiatt nem lesz szimpatikus. Érted remélem a párhuzamot.
Amúgy nő vagyok, hasonlóan felszerelt autóval, én sem értem amikor mondják, hogy "Budapesten felesleges az autó"- a nagy túrót, Budapest irgalmatlannagy, hacsak nem a Hungárián belül éled az életed 100%-át, az autó igenis könnyebbség.
Pontosan ilyen autóm van, ugyanennyi-152 ezres kilóméterállással, ugyanilyen színben, sedan, ugyanígy lepolírozva, csak 2011 es az enyém. (nem én hirdetem)
Gondolom össze sem jönnél velem, hogy csak egy caros 1.5 milliós alsó középkat, gépem van...
Ez tuti pasi 😂😂😂😂😂
Nagyon egyértelmű 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!