Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasak lennének az elvárásaim a 29-34 közötti férfiakra nézve?
"Ennyit Budapesten gyakorlatilag bármilyen munkával meg lehet keresni, ha minimum beszélsz angolul."
Aha, csak Budapesten az albérletek árai is magasabbak. Ergó a magas fizetéshez magasabb albérlet ár is dukál. Főleg, hogy elvárásod az, hogy egyedül éljen, úgy még inkább. Ez mellett már új autó és milliós megtakarítás is még pluszban, vicc :D
Bocs véletlen elküldtem közben:
3.Érintésmentesen csinálom, hozzá sem érek a telefonhoz vagy a navihoz, nem vonja el a figyelmet. Egyébként a beépített navim jelez minden dugót, sebességmérést stb.
4. Budapesten, én is rendelkezem azzal,amit elvárok.
Pénzügyi területen dolgozom, így van rálátásom a legjobb konstrukciókra. Nem fogok álszenteskedni senkinek, fontosak az anyagiak egy kapcsolatban.
Haladjunk sorban kérdező!
Önálló albérletem megvan. A bevételeim/kiadásaim vezetem (eleve pénzügyi végzettség az egyik végzettségem, illetve jelenleg abban is dolgozom). Több milliós megtakarításom is van (10 millió Ft a számlámon + havi 20 000-es lakáskassza).
De én kiesnék a pixisből, mert csak egy 20 éves autóm van és abban nincs beépített navi :D Ami patika állapotú egyébként. Nekem beépített navigáció meg nem is kell, mert évekig kamionoztam és Európa országai közül 2 ország van még csak ahol nem jártam. Sok helyre csukott szemmel is eltalálnék.
Nem bántásból, de nem csodálom, hogy ilyen elvárásokkal nem találsz magad mellé senkit.
Nem kell egy főnek 3 szobás lakást bérelni, elég 1-1,5 szobás lakás, annak kedvezőbb az ára. Olyan lakást kell kivenni, aminek az ára nem visz el a fizetésed 40%-nál többet, így maradni fog megtakarításod a havi kiadások mellett is.
Péniszméret normális keretek között nem mérvadó, nem járok centivel senkihez, hogy lemérjem mekkora van neki.
Diplomával együtt nem adnak intelligenciát, lehet valaki nélküle is okos, jó beszélgetőpartner, sikeres munkaerő, szóval ez nem mérvadó szempont nálam. Kérdésedre válaszolva, van diplomám, de ez önmagában nem jelent semmit.
"viszont jelzi, ha valahol dugó van"
A google maps is jelzi a telefonon, hogy dugó van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!