Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magasak lennének az elvárásaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magasak lennének az elvárásaim a 29-34 közötti férfiakra nézve?

Figyelt kérdés
Most csak a javakról írnék, mert ez csapta már ki több embernél a biztosítékot. Legyen minimum egy önálló albérlete, ahol egyedül lakik nem más lakótársakkal. Legyen egy olyan autója, amiben van beépített navigációs rendszer, vészfék-asszisztens, hottérfigyelő-rendszer is az alapokon kívül, az autó márkája nem érdekel. Vezesse a kiadásait naponta, legyen hosszú távú pénzügyi célja, legalább 1-2 milliós megtakarítása, ne szórja el hülyeségekre a keresetét.

2021. ápr. 29. 15:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/109 anonim ***** válasza:
100%

tojást, zöldséget, gyümölcsöt ilyen helyen szeretek venni, nem a nagy üzletláncok valamelyikéből.

Legalább van egy csepp eszed, hogy frissen piacról veszed olcsóbban, nem a drága hipermarketekből mireliten tartósítva.

2021. ápr. 29. 16:38
 32/109 anonim ***** válasza:
100%
Ne szórja a pénzét hülyeségekre, de te simán megcsináltatnád a csöcsöd, ha az ami van, nem jön be neki 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
2021. ápr. 29. 16:40
 33/109 A kérdező kommentje:

Tévedsz, nő vagyok, maximum nem úgy gondolkodom, mint egy tipikus buta liba, hanem jóval racionálisabban.

Igen, másrészt tudom, hogy a "bejáratott" eladóim honnan hozzák, hol termelik meg az árut, nem egy távoli országból, sok ezer km-ről érkező dolgokat veszem meg.

2021. ápr. 29. 16:42
 34/109 A kérdező kommentje:
Hol olvastál olyat, hogy az ő pénzéből csináltatnám meg a melleimet?? Sehol nem olvashattad, mert nem írtam le ilyet, ha lesz is ilyen műtétem az csakis a saját pénzemből. Akkor, ha lesz annyi megtakarításom, hogy kijön belőle a műtét és marad is még megfelelő összeg, akkor jobban elgondolkozom majd rajta, ha a párom is ezt szeretné.
2021. ápr. 29. 16:44
 35/109 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de ez a navigációs autó remélem vicc volt, mivel a magyar gépjárműpark átlagéletkora 14.9 év (kerekítve 15), azokban meg nem nagyon van navigáció. És 70%-ban ezek a 12+ éves autók vannak az utakon. Ergó a legtöbb pasi azonnal kiesik a rostádon, ha nem valami modern navis autóval megy eléd. Igaz?
2021. ápr. 29. 16:46
 36/109 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez az autómánia kicsit sok, de kinek mi. Én pl nem várom el a pasitól hogy autója legyen, nekem sincs és jól megvagyok nélküle. A megtakarítás és az hogy külön lakjon, saját albérletben, szerintem teljesen oké.
2021. ápr. 29. 16:46
 37/109 anonim ***** válasza:
96%
Meg lehet csináltatni a ciciket, de ha utána lenne gyereked, azt hogy szoptatod? Sehogy, mivel műmellekkel nem lehet. Amúgy meg élnél azonnal az alkalommal, ha a pasi felajánlaná, hogy megcsináltatja neked.
2021. ápr. 29. 16:48
 38/109 anonim ***** válasza:
100%
Nem is olvastam és nem is írtam hogy az ő pénzéből csináltatnád, itt arról volt szó hogy ne költse hülyeségekre a pénzét, de te azért simán megennéd. 🤷‍♂️
 39/109 anonim ***** válasza:
100%
4 +1 😀
 40/109 anonim ***** válasza:
97%

Mekkora egy idióta vagy te nőszemély.. ráadásul balf@sz a vezetéshez is. Tudod a technika nem véd meg attól, hogy gy*kér vagy... elvárás.. chh. Tipikus rongyó vagy mint a 18 évesek, akik az értéket nézik. remélem összejössz egy alkoholistával aki jól belédveri a 30 centis navit, tövig.

Ja és hogy normális választ is adjak: Nem biztos, hogy neked kellene pár. Sőt, inkább ne. Hagyd őket szingliként, az ő érdekükben.

2021. ápr. 29. 16:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!