Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasak lennének az elvárásaim a 29-34 közötti férfiakra nézve?
Semmi gond, ha ezeket te is tudod nyújtani.
Egyébként kalapomat rá, hogy pasi vagy. Nőtől még nem hallottam ilyen autó felszereltség-lista elvárást. Beépített navi egyébként 100% fölösleges ma már.
Férfiként írom, hogy ennyi idős korra ezek már meg kellene hogy legyenek. Bár elég sokmindentől függ.
Mondjuk a holttérfigyelőt beépített navit nem értem. Miértnem jó helyette egy telefon amin van térkép alkalmazás?
És igen: te mit adsz a kapcsolatba?
Egyébként miért kérdezed?
#6 voltam.
Nekem nincs autóm, mert nincs szükségem rá.
Vonattal járok dolgozni, meg van kb 10 perc sétám.
Nem járok olyan helyre, amit biciklivel vagy gyalog, vagy busszal ne érnék el.
Ha valahova mégis autóval kell mennem a városban, mert zuhog, vagy mert nagyon hamar ott kell lennem, hivok taxit ezerötszázért.
Cserébe nem fektettem be egy számomra még nem szükséges dologba, az a dolog nem romlik, nem veszti az értékét, nem kopik, nem kell müszakira vinni, nem kell adót fizetni utána, nem kell kötelezőt fizetni, nem lesz vele balesetem, nem karcolja meg valami majom.
De ha nincs meg ez a státuszszimbólum, akkor rossz parti vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!