Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasak lennének az elvárásaim a 29-34 közötti férfiakra nézve?
8,8 hüvelykes a navigációm, nélküle nem is volt kapható az autóm.
Ismétlem a km a mérvadó olajcserénél, nem az eltelt idő, autószerelő mondta.
Szerintem ezek pont a teljesen felesleges elvárások.
Ha valóban pénzes körökben mozogsz mert oda vagy való ott nem számít..Az átlag embernek meg szerintem azért ez is sok.
De mondjuk én sosem jöttem ki egy pénzügyessel sem valahogy taszít a mentalitásuk főleg h csak addig nagy a szájuk amíg nem az ő nyakuk körül szorul a hurok.
"Ismétlem a km a mérvadó olajcserénél, nem az eltelt idő, autószerelő mondta."
Kérdező! Akkor nem tájékoztatott kellőképpen. Mindkettő számít. Általánosságban véve 10 000 km-enként vagy évente cserélünk olajat. Mivel az olajnak romlik a kenőképessége idővel, akkor is kell olajat cserélni, ha nem mentél vele sok km-t.
Heteroszexuális nő vagyok továbbra is.
Nem mozgok pénzes körökben, bár volt egy randim olyan pasival, akinek annyi pénze volt, hogy élete végéig elélne belőle vidáman, ha már egy napot sem dolgozna, akkor is. Ezt nem tudtam a randiig. Mégis az első randi után nem lett több, mert nem tetszett a hozzáállása kardinális dolgokhoz. Ha annyira a pénzre mennék, akkor találkozgattam volna még vele. Célcsoportom az átlagemberek, akiknek van némi anyagi tudatosságuk.
Babam a levetited nm arakra akkor pont a kicsi lakas a draga .... Egy nagy 3szobasert nem tudsz elkerni 3-4000/nm
Amig a kicsi 1 1 1/2 szobasert igen. Lehet penzugyi reszen vahy de lilad nincs az ingatlanpiacrol.
Am ha nem is erited meg megis elvonja a figyelmed a vezetesrol az intezkedes. Nem veletlen utaljak ha vezetes kozben telozol. 30 eve vezetek szoval van nemi rutinom errol.
Ket nyelven beszelek ket diplomam van, mernok vagyok (igen noket) de 26 evesen az elso utan sem adtak olyan fizut h ezt kibekkeljem. Most 2 diploma utan kapok 450e plusz caffi. De ha alberletben kellene elnem akkor szinte nem is lenne megtakaritasom mert a felet minimum elvinne a albi+rezsi, a maradek felet a uj kocsi meg a sok szar ami kell fizetnem melle.
De nekem mazlim van mert ceges autom van. Igaz se navi se mas szar viszont elmegy hoba fagyba saron es terepen hegyen volgyon. 😂
Megis ha kifizetem a laza 200e az albira a havi 30-40e a kocsira. Akkor megis hogyan szedjek ossze 4 ev alatt teszem azt 2 millat???
24 ho havi 83-84e kellene eltennem h meglegyen, add mar ossze h mennyi is marad igy ennivalora tisztalkodasra tisztitoszerre??? Es ne beszeljek arrol h azert szorakozasra sem art esetleg ajandekra a csaladnak. Ja az is van.
A legtobb pasim ebbe a kocsiba szeretett bele. Pedig nem az enyem.
Siman angoltudassal kitorolhezet... Sehol mem kapsz diploma utan 400-500e nettot. Max bruttot de az ugye adozas elotti allapot. Mennyi is marad belole nettoban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!