Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasak lennének az elvárásaim a 29-34 közötti férfiakra nézve?
47-es!
Elírás vagy tényleg 2 évente cserélsz olajat a kocsidban? Alap dolog, hogy olajat évente cserélünk.
Hát, szerintme egy kicsit magasak, igen.
Egyébként, aki pl jobban keres, mondjuk egy programozó; tehát neki sincs feltétlenül annyi megtakarított pénze; mert lehet, hogy őneki ha van nagyobb keresete, akkor elkölti, él is vele, használja. Tehát nem félrerakja, tehát talán úgy van vele, hogy nem azért keres normálisan, hogy aztán ne éljen belőle, és folyton csak rakosgassa; hanem hát azért az életszínvonalért már megdolgozott, akkor éljen vele, használja. Mert nehogy pl elmenjen az élet. Vagy lehet,hogy pl drága helyen lakik, vagy hirtelen annyi pénz hullott az ölébe, hogy nem tudja beosztani, mert sosem volt hozzászokva ekkora bevelekhez, így nem tudja, hogy kell gazdálkodni vele; hogy "jó, akkor x összeget félrerakok", vagy lehet, hogy nem is érdekli, vagy tehát nem tudom, de szóval igaza van egyébként, ha már megdolgozott érte, akkro az az övé, és megérdemli, hogy magára költse.
1. A mai digitalis vilagban felesleges az excel h abban vezesd a kiadasaid
2. Alberlet aham ahhoz min 300e netto kell de inkabb 4-500 h a kocsit is fent tudd tartani.
3. Kocsi elvarasok: navi felesleges van okostelon es a google maps vagy wazze (stb..)jelzi a dugot, lezarast miazmast a beepitett navi nem!!! es NEM VEZETES KOZBEN INTEZZUK AZ UGYEKET!!! Ezert kell a veszfek asszosztent h helyetted fekezzen ha em figyelsz. Normalis ember a vezetesre figyel. Amugy a vilag leghulyes segedje leven visit villog akkor is ha amugy csak elkanyarodnak eloled. Ja meg helyetted fekez. Holtter figyelo is annak kell aki nem erzi a kocsit....
4. Albi mellet millios megtakaritas ??? Hol elsz te???
Es akkor mint fentebb legalabb 500e fizu kell ehhez h kvazi 4 ev alatt osszehozza.
Szallj le a foldre kisangyal...
Amivel te is rendelkezel?
Hát például nekem nincs holttérfigyelő rendszer,navigació ,de nem is lesz!Ilyen xarokat nem szerelgetek be,mert nincs szükségem rájuk.
Nincs másfél millióm sem per pillanat.Max 5ezer kp jelenleg,amihez nem kell nyúlnom..Helyette van 2 ingatlanom,gépesített műhelyem,ami cirka 7 millió forint gépekben.
És nem várok el semmi olyasmit a másiktól,ami nekem van.
Nem ez fogja meghatározni a kapcsolatomat.
1. Telefonomon vezetem Koin nevű alkalmazásban.
2. Ennyit Budapesten gyakorlatilag bármilyen munkával meg lehet keresni, ha minimum beszélsz angolul.
3. Ér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!