Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasak lennének az elvárásaim a 29-34 közötti férfiakra nézve?
Nem magasak ezek az elvárások csak furán "specializáltak".
Szóval ha van egy férfi aki külön él albérletben és van egy jó kocsija akkor azzal összejössz már?
Mert nagyon ezekre a dolgokra hegyezted ki ezt a kérdést.
Számomra pl. abszolut nem fontos az autó, biztosan nem vennék semmilyet, pedig nem pesti vagyok mégcsak nem is nagyvárosi. Drága a benzin, a biztosítás, a műszaki, alapból drága megvenni és fenntartani, ráadásul úgysem használnám napi szinten, így meg tök fölösleges. Apám pl. napi 60km-t vezet oda vissza a munkába, neki muszáj a kocsi. Nekem 10 perc a melóhely biciklivel, teljesen fölösleges.
Ráadásul neked van autód, te kihasználod és fontosnak érzed, e szerint alakítottad az életed. Ha egy férfi nem így van vele akkor ő már egyből nem felel meg?
Nagyon kényelmes megoldás, hogy össze tudom a navimat kapcsolni a telefonommal
Hu, mintha egy 18 éves instás maca szájából hallanám ezt, tökre úgy hangozott :D
felesleges ringyózni, a kérdező férfi
Ez egyértlemű, és nagyon sok ilyen van itt, naponta van pár ilyen kérdés, alatta meg 50-80 kommenttel összeugraszt mindenkit. Sok a beteg alak férfiként, aki nőnek képzeli magát (ha nem ugyanaz a beteg alak írja ki az összes ilyen kérdést). Ott van pl az a 400 nettós könyvelő, aki egész nap fent van itt és minden kérdést teleböfög, hogy ha a pasi nem keres 700 lepedőt, akkor eltaposnivaló csótánynak hívja őket.
Igen, teljesen valószínű, hogy a tipikus instapi*ák arra használják, hogy mondjuk a szövegfelolvasó felolvassa menet közben az e-maileket, érintés nélkül tudjak hívásokat indítani és még sorolhatnám, az irodai munkámban nagy hasznát veszem, ha útközben is tudok ügyeket intézni.
Nem kell sorolnod, tisztában vagyok vele, hogy mi mennyibe kerül. Nyári gumikra cseréltettem a télit 2 hete, ami eddig 10 ezer Ft volt, most 12 ezerre emelkedett, ez benne van a pakliban, ezzel számolni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!