Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magasak lennének az elvárásaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magasak lennének az elvárásaim a 29-34 közötti férfiakra nézve?

Figyelt kérdés
Most csak a javakról írnék, mert ez csapta már ki több embernél a biztosítékot. Legyen minimum egy önálló albérlete, ahol egyedül lakik nem más lakótársakkal. Legyen egy olyan autója, amiben van beépített navigációs rendszer, vészfék-asszisztens, hottérfigyelő-rendszer is az alapokon kívül, az autó márkája nem érdekel. Vezesse a kiadásait naponta, legyen hosszú távú pénzügyi célja, legalább 1-2 milliós megtakarítása, ne szórja el hülyeségekre a keresetét.

2021. ápr. 29. 15:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/109 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az tetszik ha a nő önmagától értékes, nem a "vagyona" az amit puffogtat. Veled nem lehetne emberi kapcsolatot kialakitani, olyat keress aki gazdasági szempontból keres.
2021. ápr. 29. 16:53
 42/109 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, legtöbb ember sajnos az autóját cseréli le legutoljára, én nem ilyen vagyok, nekem nagyon fontos az autóm. Nagyon kényelmes megoldás, hogy össze tudom a navimat kapcsolni a telefonommal és egy hosszabb út során (kirándulás, vidéki szülőlátogatás stb.) is sok teendőt el tudok végezni vezetés közben.
2021. ápr. 29. 16:53
 43/109 anonim ***** válasza:
95%
Szegény szülőket hagyd békén mert a sírba viszed őket a hatalmas intelligencia szinteddel
2021. ápr. 29. 16:57
 44/109 anonim ***** válasza:
100%

Nem magasak ezek az elvárások csak furán "specializáltak".

Szóval ha van egy férfi aki külön él albérletben és van egy jó kocsija akkor azzal összejössz már?

Mert nagyon ezekre a dolgokra hegyezted ki ezt a kérdést.

Számomra pl. abszolut nem fontos az autó, biztosan nem vennék semmilyet, pedig nem pesti vagyok mégcsak nem is nagyvárosi. Drága a benzin, a biztosítás, a műszaki, alapból drága megvenni és fenntartani, ráadásul úgysem használnám napi szinten, így meg tök fölösleges. Apám pl. napi 60km-t vezet oda vissza a munkába, neki muszáj a kocsi. Nekem 10 perc a melóhely biciklivel, teljesen fölösleges.

Ráadásul neked van autód, te kihasználod és fontosnak érzed, e szerint alakítottad az életed. Ha egy férfi nem így van vele akkor ő már egyből nem felel meg?

2021. ápr. 29. 17:00
 45/109 anonim ***** válasza:
97%

Nagyon kényelmes megoldás, hogy össze tudom a navimat kapcsolni a telefonommal

Hu, mintha egy 18 éves instás maca szájából hallanám ezt, tökre úgy hangozott :D

2021. ápr. 29. 17:01
 46/109 anonim ***** válasza:
100%
#40 felesleges ringyózni, a kérdező férfi. Persze ilyen kommentekért íródott, ahogy a többi "hülyenő vagyok, gyertek alázzatok" kérdés.
2021. ápr. 29. 17:06
 47/109 anonim ***** válasza:
100%
Mint mondtam, van 10 éves autóm, de drága minden. Drága a benzin (425 ft, szemben a tavalyi 320 hoz képest), drága az olajcsere 2 évente (25 rongy), drága a műszaki 2 évente (25, ha nincs semmi gubanc), drága az éves kötelező (38 ezer nekem), drága a súlyadó évente nekem (2x10, vagyis 20 ezer/év), havonta egy ezres az autómosás, ha bármi baj van, cwerélni kell valamit az horror összeg lesz. Pl 3 éve nekimentem 50 el egy kutyának (nagy hó volt, nem láthattam), 180 ezrembe fájt. 5 évente cserélem a fékeket, 4 fétárcsa 4 betéttel 140 volt tavaly. Kipufogót 3 évente kieszi a latyak, a só, berakással 35 be fájt 2 éve. Plusz nem mondom még ha kátyúba mész (esélyes, mert mi bővelkedünk ebben), az mibe fájhat. Ha egy nagyobb kavics a szélvédődre megy a sok kamion által, 15 a javítás egy helyen. Polírozás 3 évente 30 ezer. Sorolhatom reggelig.
2021. ápr. 29. 17:08
 48/109 anonim ***** válasza:
100%

felesleges ringyózni, a kérdező férfi

Ez egyértlemű, és nagyon sok ilyen van itt, naponta van pár ilyen kérdés, alatta meg 50-80 kommenttel összeugraszt mindenkit. Sok a beteg alak férfiként, aki nőnek képzeli magát (ha nem ugyanaz a beteg alak írja ki az összes ilyen kérdést). Ott van pl az a 400 nettós könyvelő, aki egész nap fent van itt és minden kérdést teleböfög, hogy ha a pasi nem keres 700 lepedőt, akkor eltaposnivaló csótánynak hívja őket.

2021. ápr. 29. 17:11
 49/109 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném hogy nőnek képzeli magát, csak egyszerűen nincs olyan sztereotipikusan hülye nő amiknek elképzelnek minket, így írnak nők nevében ilyen jaj de hülye csaj vagyok, szeretem ha aláz a pasim kérdéseket, és mehet alatta a r.bancozás ezerrel.
2021. ápr. 29. 17:16
 50/109 A kérdező kommentje:

Igen, teljesen valószínű, hogy a tipikus instapi*ák arra használják, hogy mondjuk a szövegfelolvasó felolvassa menet közben az e-maileket, érintés nélkül tudjak hívásokat indítani és még sorolhatnám, az irodai munkámban nagy hasznát veszem, ha útközben is tudok ügyeket intézni.

Nem kell sorolnod, tisztában vagyok vele, hogy mi mennyibe kerül. Nyári gumikra cseréltettem a télit 2 hete, ami eddig 10 ezer Ft volt, most 12 ezerre emelkedett, ez benne van a pakliban, ezzel számolni kell.

2021. ápr. 29. 17:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!