Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már sikeretek Tinder, Badoo és hasonló oldalakon?
Én 2018 végén ismerkedtem meg a barátommal Tinderen. Azóta már összeköltöztünk. Környezetemben több pozítiv példával is találkoztam. Persze én is beszélgettem olyannal akivel nem jött össze és olyannal is akik csak kifogásokat talált arra, hogy miért nem tudunk találkozni.
Semmivel sem jobb, mint bármely más párkeresési módszer. Viszont lehetőségenek nagyon jó. Aztán vagy élsz vele, vagy nem. Kár szídni, ha nem tetszik nem kell foglalkozz vele.
Azt sem hiszem, hogy több vagy kevesebb eséllyel lesz egy kapcsolat tartós, csak azért mert párkeresőn keresztül ismerkedtek meg. A belefektetett erőszámít. Mindig is volt valamilyen párkeresési lehetőség, csak régen a nyomtatott sajtón keresztül (még ma is látok ilyen jellegű hírdetéseket időnként), vagy a tévében valamelyik kereskedelmi csatorna műsorán belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!