Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már sikeretek Tinder,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már sikeretek Tinder, Badoo és hasonló oldalakon?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok róluk? Melyik a legjobb? Van értelme foglalkozni vele?

2021. febr. 13. 08:47
 71/128 anonim ***** válasza:
70. Elküldtem
2021. febr. 13. 18:59
 72/128 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm, nagyon jóképű srác vagy, és a lány, akivel beszélgetsz is gyönyörű :) Szurkolok nektek!
2021. febr. 13. 19:06
 73/128 anonim ***** válasza:
64%
A fele kamu és beképzelt, kB mint sok itteni válaszoló
2021. febr. 13. 19:24
 74/128 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, a jóképű srácoknak és gyönyörű lányoknak nincs nehéz dolguk...
2021. febr. 13. 19:25
 75/128 anonim ***** válasza:
73. Minek a fele?
2021. febr. 13. 20:22
 76/128 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van értelme, hiszen aki dolgozni jár, és/vagy sulizik, vagy egyéb okokból nem nagyon tud élőben ismerkedni, nem igazán jár társaságba, annak szerintem ez egy nagyon jó opció. Szerintem megkönnyíti az ismerkedést. Én is sok normális sráccal beszélgettem már onnan, volt akivel randim is volt. Kapcsolat még nem jött össze, hiszen nem rég óta vagyok fent, ráadásul válogatni is kell. Most ismerkedek épp egy sráccal, ő vele már le is van beszélve a tali. Meglátjuk, mi lesz. Ha nem is a legtökéletesebb alkalmazás, de ki mondta, hogy az online ismerkedés a legjobb? Ez csak egy lehetőség, hogy így IS ismerkedhetsz. És vagy bejön, vagy sem. Nem garancia semmire, hogy komoly párkapcsolatot találsz. Van, aki nem is arra használja, hogy párt találjon. Lehet szidni, hogy húspiac így meg úgy, de még mindig jobb, mint a semmi, vagy hogy annyiból áll az életed, hogy dolgozni jársz, a szabadnapjaidat meg otthon töltöd egyedül. Akik általában szidják, azok sikertelenek rajta.
2021. febr. 14. 10:29
 77/128 anonim ***** válasza:
Küldj képet
2021. febr. 14. 18:38
 78/128 anonim ***** válasza:
100%

Én 2018 végén ismerkedtem meg a barátommal Tinderen. Azóta már összeköltöztünk. Környezetemben több pozítiv példával is találkoztam. Persze én is beszélgettem olyannal akivel nem jött össze és olyannal is akik csak kifogásokat talált arra, hogy miért nem tudunk találkozni.

Semmivel sem jobb, mint bármely más párkeresési módszer. Viszont lehetőségenek nagyon jó. Aztán vagy élsz vele, vagy nem. Kár szídni, ha nem tetszik nem kell foglalkozz vele.

Azt sem hiszem, hogy több vagy kevesebb eséllyel lesz egy kapcsolat tartós, csak azért mert párkeresőn keresztül ismerkedtek meg. A belefektetett erőszámít. Mindig is volt valamilyen párkeresési lehetőség, csak régen a nyomtatott sajtón keresztül (még ma is látok ilyen jellegű hírdetéseket időnként), vagy a tévében valamelyik kereskedelmi csatorna műsorán belül.

2021. febr. 16. 14:19
 79/128 anonim ***** válasza:
43%
Várjál várjál, hé! Jól hallottam?! Egy jóképű hapsinak sikere van a nőknél? Ez majdnem olyan megdöbbentő újdonság mint a múlthavi kajakínálat a menzán. De vajon hogy csinálja???
2021. febr. 16. 15:53
 80/128 anonim ***** válasza:
58%
A kérdés tudtommal az volt, hogy "Volt már sikeretek Tinder, Badoo és hasonló oldalakon?" és nem az, hogy "Ronda, sikertelen gyps incel férfiak, volt már sikeretek Tinder, Badoo és hasonló oldalakon?" A 79-es kommented ez utóbbi esetében lett volna valid.
2021. febr. 16. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!