Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már sikeretek Tinder, Badoo és hasonló oldalakon?
Öreg :DDD
Tetya, tesó, haver, bátya, menj fel a tinderre, állítsd be a korosztályt, és láss csodát. Majd írd meg miket tapasztaltál.
várj, kimaradt a főnök XD
Beállítottam. 25-30 rúdtáncos, szolis, műkörmös, travel addict, alkeszok
Tényleg, azt kihagytam:D
#winelover
34
#traveladdict
Persze, most a sok nő lepontoz majd mindenkit stb.
Viszont lehet húúú sexy mexy nők vannak, de...beszélgetni sem lehet normálisan a többséggel. Alap kommunikációs készségek hiányoznak.
amugy ha ezeket a szolis, mukormos, tukorbe segguket benyomo, instakovetokert acsingozo pi csakat huzzatok jobbra, nem tudom, mit vagytok meglepve, hogy 2 ertelmes mondtatot nem tudnak kinyogni. itt oltjatok oket, hogy felszines ri bancok igy meg ugy, de azert allo fa szzal egybol belajkoljatok oket, meg instan be is kovetitek, es irogattok nekik, mint egy oincsi, aztan meg csodalkoztok, ha nem irnak vissza. nahat.. ennyi esze mindenkinek lehetne, hogy legalabb megprobalja kiszurni az ilyeneket, de gondolom, ha megaltod a nagy kerek segget, akkor mar annyira nem erdekel, hogy egy szot se tud konyogni.
en pont ezert nem huzom jobbra a kigyurt, felmeztelenul tengerparton vagy kocsi elott pozolo tipikus szepfiukat, mert tudom, h nem varhatok toluk semmit. lajkolgathatnam az ilyeneket, aztan meg sirhatna a szam, h csak megdugott es nem akar felesegul venni, esminden ferfi rohadjon meg, de ezt megelozendo eleve jobbra se huzom, mert ismerem ezt a tipust es nekem nem er annyit a kockas hasfal meg a tokeltes allkapocs, h megalazzam magam. ez a kulonbseg koztunk, h ti meg barmit megtennetek ezekert az uresfeju, de jol kinezu insta csajokert, aztan meg oket szidjatok, mert pont olyanok, amilyennek tunnek. lol, szanalmasok vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!