Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már sikeretek Tinder,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már sikeretek Tinder, Badoo és hasonló oldalakon?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok róluk? Melyik a legjobb? Van értelme foglalkozni vele?

2021. febr. 13. 08:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/128 anonim ***** válasza:
39%
Most kommenteltem először ehhez a kérdéshez, ebbe a rovatba is 2 hónapja először. Ha nem tudod elfogadni, akkor magyarázd meg ésszerűen, vagy lépj kettőt hátra és b@szd arcon magad, ha ennyire frusztrált vagy.
2021. febr. 13. 11:32
 32/128 anonim ***** válasza:
14%

Öreg :DDD

Tetya, tesó, haver, bátya, menj fel a tinderre, állítsd be a korosztályt, és láss csodát. Majd írd meg miket tapasztaltál.

2021. febr. 13. 11:34
 33/128 anonim ***** válasza:
54%

várj, kimaradt a főnök XD

Beállítottam. 25-30 rúdtáncos, szolis, műkörmös, travel addict, alkeszok

2021. febr. 13. 11:35
 34/128 anonim ***** válasza:
87%

Tényleg, azt kihagytam:D

#winelover

2021. febr. 13. 11:36
 35/128 A kérdező kommentje:
28 nagyon igazad van. Nekem is ugyanez a tapasztalatom.
2021. febr. 13. 11:38
 36/128 anonim ***** válasza:
29%
Nagy kő alatt lapul a nagy béka 🐸❤️
2021. febr. 13. 11:41
 37/128 anonim ***** válasza:
73%

34

#traveladdict

Persze, most a sok nő lepontoz majd mindenkit stb.

Viszont lehet húúú sexy mexy nők vannak, de...beszélgetni sem lehet normálisan a többséggel. Alap kommunikációs készségek hiányoznak.

2021. febr. 13. 11:51
 38/128 A kérdező kommentje:
Nem a készséggel van a baj hanem a hajlandósággal.
2021. febr. 13. 11:54
 39/128 anonim ***** válasza:
91%

amugy ha ezeket a szolis, mukormos, tukorbe segguket benyomo, instakovetokert acsingozo pi csakat huzzatok jobbra, nem tudom, mit vagytok meglepve, hogy 2 ertelmes mondtatot nem tudnak kinyogni. itt oltjatok oket, hogy felszines ri bancok igy meg ugy, de azert allo fa szzal egybol belajkoljatok oket, meg instan be is kovetitek, es irogattok nekik, mint egy oincsi, aztan meg csodalkoztok, ha nem irnak vissza. nahat.. ennyi esze mindenkinek lehetne, hogy legalabb megprobalja kiszurni az ilyeneket, de gondolom, ha megaltod a nagy kerek segget, akkor mar annyira nem erdekel, hogy egy szot se tud konyogni.

en pont ezert nem huzom jobbra a kigyurt, felmeztelenul tengerparton vagy kocsi elott pozolo tipikus szepfiukat, mert tudom, h nem varhatok toluk semmit. lajkolgathatnam az ilyeneket, aztan meg sirhatna a szam, h csak megdugott es nem akar felesegul venni, esminden ferfi rohadjon meg, de ezt megelozendo eleve jobbra se huzom, mert ismerem ezt a tipust es nekem nem er annyit a kockas hasfal meg a tokeltes allkapocs, h megalazzam magam. ez a kulonbseg koztunk, h ti meg barmit megtennetek ezekert az uresfeju, de jol kinezu insta csajokert, aztan meg oket szidjatok, mert pont olyanok, amilyennek tunnek. lol, szanalmasok vagytok.

2021. febr. 13. 11:55
 40/128 anonim ***** válasza:
78%
41-es, ne félj, ha megdughatnák őket, egyből nem lenne probléma, hogy nincsenek megfelelő kommunikációs skilljeik:D
2021. febr. 13. 12:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!