Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már sikeretek Tinder, Badoo és hasonló oldalakon?
Szóval már a személyeskedés is ironikus:D
Tiétek az utolsó szó, öröm volt eszmét cserélni elvtelen emberekkel.
Huh de elfajultak itt a dolgok:D
Én igazából nem nagyon értem mi ez a társkereső utálat egyeseknél, idióták mindenhol vannak, de őket viszonylag hamar ki lehet szűrni, nekem nem tűnt sokkal bonyolultabbnak az élő ismerkedéshez képest. Kb fél évig voltam fent tinderen, nem volt kirívóan rossz tapasztalatom, max néhány találkozó után kiderült hogy nem passzoltunk össze és így nem erőltettük a dolgot. Összesen 3 fiúval mentem el randizni, a harmadik alannyal azóta már együtt élünk és az esküvőt szervezzük:D
Pedig én aztán tényleg nem vagyok egy hú de gyönyörű lány, nincs modell alakom, tökéletes bőröm, frizurám, a stílusom is kicsit fura, de szeretem magam és nem is próbáltam mást sugallni a profilommal.
Igazából nem hiszem hogy kevesebb esélyed lenne társkeresőn párt találni mint bárhol máshol, csak meg kell válogatni az embereket hogy ki az akire rászánod az idődet és nem hitegetni magad ha valaki konkrétan sz*rik a fejedre és csak magával van elfoglalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!