Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már sikeretek Tinder, Badoo és hasonló oldalakon?
"Nyilván azzal kell dolgoznod, amit kaptál az élettől, de a legtöbben bőven nem hozzák ki magukból a legtöbbet se külsőre, se fejben, se anyagilag"
A probléma ott kezdődik az itt vergődő férfiaknál, hogy ők nem is hajlandóak semmit tenni a javulás érdekében, hanem alanyi jogon akarnak egy jó nőt.
Mert a nők nem dolgoznak magukon... :DDD Aki szép vékony, sportos, az szerinted nem jár edzeni, és nem figyel oda a táplálkozására? Nem jár drága fodrászhoz, kozmetikushoz?
Az emeleten van bajod, de nem is kicsi.
Mások az arányok enyhén, ha nem tűnt volna fel. Meg persze nekik enélkül is jut minden, alanyi jogon ugye.
Ha a kozmetikust is ebbe a kategóriába sorolod meg a fodrászt, akkor neked van baj az emeleten, de nem is kicsi:D
amugy azt ugye vagod, hogy ezt az ‘ervelesi techinkat’ 10-12 evesek szoktak alkalmazni? kerdeznek/ allitnanak toled/rolad valamit MAGADDAL kapcsolatban es te valasz helyett kitersz es elkezdesz mutogatni a masikra, hogy de bezzeg o!! annyira dedos dolog ez es a te helyzeteden semmit se valtoztat.
amugy vicces, en itt valamelyik nap megkaptam, hogy csinos, jol kinezo, tanult es ertelmes nokent nehogy egyszintre helyezzem magam a helyes, tanult es ertelmes ferfiakkal, mert irrealisak az elvarasaim. tehat szerintetek a csinos, igenyes, ertelmes, tanult noknek a csunya, buta, tanulatlan ferfiak kozul kene valogatni, mert ha nokent nem vagyok egy nagy 0 es ezt elvarom a pasitol is, akkor sokat kepzelek magamrol es el vagyok szallva.
az a baj, annyira torzult az onkepetek, hogy megoldasban mar nem is lehet gondolkodni, csak a nok es a helyesebb ferfiak szidasa megy. de ha megkerdezzuk, te mit tettel magadert, miert kene nekem csinos, tanult nonek teged valsztani a helyes, tanult ferfi helyett, akkor valsz mar nincs, csak utalkozas.
Annyira vicces hogy pontosan rád igazak a dolgok amiket nekem leírsz :D tényleg jó poén, pedig trollkodásnak indult a dolog.
Az hogy megint olyanokat beszélsz amiket én sosem állítottam, megint tipikus női dolog. Csak hozzad a szokásost, mindenki ezt várja.
" te mit tettel magadert, miert kene nekem csinos, tanult nonek teged valsztani a helyes, tanult ferfi helyett, akkor valsz mar nincs, csak utalkozas."
Ezt válaszold már meg légyszi!
A fodrászra és kozmetikusra pedig:
Krvára nem mindegy, hogy a sarki 1000 Ft-os Mari néni vágja a hajad, vagy egy igényes barbershopba mész. A ragyás arc sem menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!