Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már sikeretek Tinder,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már sikeretek Tinder, Badoo és hasonló oldalakon?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok róluk? Melyik a legjobb? Van értelme foglalkozni vele?

2021. febr. 13. 08:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/128 anonim ***** válasza:
Nyilván, a hercegnő is megcsókolta a békát, legalábbis azt meséli a történet:)
2021. febr. 16. 17:21
 102/128 anonim ***** válasza:
6%

"Nyilván azzal kell dolgoznod, amit kaptál az élettől, de a legtöbben bőven nem hozzák ki magukból a legtöbbet se külsőre, se fejben, se anyagilag"

A probléma ott kezdődik az itt vergődő férfiaknál, hogy ők nem is hajlandóak semmit tenni a javulás érdekében, hanem alanyi jogon akarnak egy jó nőt.

2021. febr. 16. 17:22
 103/128 anonim ***** válasza:
27%
Ja hogy ők nem is akarhatnak egy jobb nőt. Persze a nőknek illetlen dolog felhozni, hogy dolgozzon 20 éven keresztül magán hogy érjen is valamit, ne csak a smink menjen. Meg esetleg kommunikálni is tudjon. Érdekes
2021. febr. 16. 17:24
 104/128 anonim ***** válasza:
7%

Mert a nők nem dolgoznak magukon... :DDD Aki szép vékony, sportos, az szerinted nem jár edzeni, és nem figyel oda a táplálkozására? Nem jár drága fodrászhoz, kozmetikushoz?

Az emeleten van bajod, de nem is kicsi.

2021. febr. 16. 17:26
 105/128 anonim ***** válasza:
0%

Mások az arányok enyhén, ha nem tűnt volna fel. Meg persze nekik enélkül is jut minden, alanyi jogon ugye.

Ha a kozmetikust is ebbe a kategóriába sorolod meg a fodrászt, akkor neked van baj az emeleten, de nem is kicsi:D

2021. febr. 16. 17:29
 106/128 anonim ***** válasza:
69%

amugy azt ugye vagod, hogy ezt az ‘ervelesi techinkat’ 10-12 evesek szoktak alkalmazni? kerdeznek/ allitnanak toled/rolad valamit MAGADDAL kapcsolatban es te valasz helyett kitersz es elkezdesz mutogatni a masikra, hogy de bezzeg o!! annyira dedos dolog ez es a te helyzeteden semmit se valtoztat.

amugy vicces, en itt valamelyik nap megkaptam, hogy csinos, jol kinezo, tanult es ertelmes nokent nehogy egyszintre helyezzem magam a helyes, tanult es ertelmes ferfiakkal, mert irrealisak az elvarasaim. tehat szerintetek a csinos, igenyes, ertelmes, tanult noknek a csunya, buta, tanulatlan ferfiak kozul kene valogatni, mert ha nokent nem vagyok egy nagy 0 es ezt elvarom a pasitol is, akkor sokat kepzelek magamrol es el vagyok szallva.

az a baj, annyira torzult az onkepetek, hogy megoldasban mar nem is lehet gondolkodni, csak a nok es a helyesebb ferfiak szidasa megy. de ha megkerdezzuk, te mit tettel magadert, miert kene nekem csinos, tanult nonek teged valsztani a helyes, tanult ferfi helyett, akkor valsz mar nincs, csak utalkozas.

2021. febr. 16. 17:34
 107/128 anonim ***** válasza:
49%

Annyira vicces hogy pontosan rád igazak a dolgok amiket nekem leírsz :D tényleg jó poén, pedig trollkodásnak indult a dolog.

Az hogy megint olyanokat beszélsz amiket én sosem állítottam, megint tipikus női dolog. Csak hozzad a szokásost, mindenki ezt várja.

2021. febr. 16. 17:38
 108/128 anonim ***** válasza:

" te mit tettel magadert, miert kene nekem csinos, tanult nonek teged valsztani a helyes, tanult ferfi helyett, akkor valsz mar nincs, csak utalkozas."

Ezt válaszold már meg légyszi!

2021. febr. 16. 17:40
 109/128 anonim ***** válasza:
100%
sosem fogjuk megtudni.. sem tole, sem a hasonszoru tarsaitol:(
2021. febr. 16. 17:42
 110/128 anonim ***** válasza:
100%

A fodrászra és kozmetikusra pedig:

Krvára nem mindegy, hogy a sarki 1000 Ft-os Mari néni vágja a hajad, vagy egy igényes barbershopba mész. A ragyás arc sem menő.

2021. febr. 16. 17:43
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!