Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már sikeretek Tinder,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már sikeretek Tinder, Badoo és hasonló oldalakon?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok róluk? Melyik a legjobb? Van értelme foglalkozni vele?

2021. febr. 13. 08:47
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/128 anonim ***** válasza:
26%

utoljára

Hiába mentegetőzől. Fogadd el, hogy van, akit ZAVAR. Ugyanúgy, mint ahogy téged zavar az XY külsejű csávó és akiket sok nő habzó szájjal hív selejtnek.

Látod, hogy rossz érzés, ha egy kalap alá vesznek másokkal? na. Ti is ezt csináljátok a pasikkal...

2021. febr. 13. 12:19
 52/128 anonim ***** válasza:
91%
Nem volt sikerem sehol sem, ronda vagyok.
2021. febr. 13. 12:20
 53/128 anonim ***** válasza:
0%

51

Nyugi, te meg agy nélkül XD

A paraszt stílust a kocsmában szedted össze? Sok pasinak nem vonzó, de sok sikert a tinderen. Aztán várlak, mikor fogsz itt nyafogni, hogy nem találsz pasit a kocsmákban a bunkó stílusoddal.

2021. febr. 13. 12:20
 54/128 anonim ***** válasza:
83%
A normális embereket nem zavarja, ha valaki megiszik egy pohár bort. Ebből is látszik milyen degenerált vagy. Aztán csodálkozol, hogy nincs senkid. Szokj hozzá a gondolathoz!
2021. febr. 13. 12:21
 55/128 anonim ***** válasza:
65%
Ne, kérlek ne tegyétek ezt velem! Nem fogok tudni aludni azzal a tudattal, hogy nekem csak a normális, és jóképű férfiak maradnak, és soha nem kaphatom meg a gyakorikérdéses csúnya, degeneráltakat :( Könyörgöm!!!! Esedezem!!!
2021. febr. 13. 12:24
 56/128 anonim ***** válasza:
91%

mondjuk nem is baj, hogy, nem mennek at annak a szurojen, aki annyira elettelen nyomorult, hogy 1-2 pohar sort/bort alkoholizmussal azonosit. gondolom, nemcsak nod, de barati tarsasagod sincs, akikkel lehetne szorakozni, megertem, hogy frusztral, ha masnak meg igen.

mondom ezt ugy, hogy soha egy ‘borospoharas’ vagy egyeb alkoholizalo kepet nem tettem ki sehova, tehat nem ‘ismertem magamra’ mielott meg ezzel jonnel.

2021. febr. 13. 12:27
 57/128 anonim ***** válasza:
93%
#57 egyre gondoltunk:D
2021. febr. 13. 12:30
 58/128 anonim ***** válasza:
52%
59, gondolom te is összetörtél hozzám hasonlóan:D
2021. febr. 13. 12:33
 59/128 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt. Fél évet voltam fenn a kettőn párhuzamosan, de semmi. Kb 5-6 match összesen és 2-vel ha sikerült "beszélgetnem". Kb. 2 mondat után mindenki lelépett. Nem tudom egy köszönésből és pár átlag kérdésből milyen következtetést lehet levonni, hogy az illető nem megfelelő. Mert oké, nem tetszem külsőre. De akkor mindek jelölt vissza? Na mindegy.

Nem tartottam magam előtte csúnyának, de ezek után lehet, hogy az vagyok.

Szóval sok értelme nem volt a dolognak.

2021. febr. 13. 12:46
 60/128 A kérdező kommentje:

61: Szerintem a társkeresőn elért eredmények nem szabadna hogy befolyásolják az önbizalmadat mert nem a valóságoz tükrözik. Rájöttem hogy szinte minden társkereső algoritmusa direkt úgy van kitalálva hogy ne legyen sikered mert akkor előfizetsz a premium csomagra. Mostanában ha nagyobb városban élsz akkor a felhasználók jó része inaktív vagy chatbot, kamu profil vagy olyan csajok akik csak odateszik az instagrammjukat hogy a sok pincsi bekövesse. Ez alapján nem érdemes bármilyen következtetést levonni magadról. Kisebb falvakban meg nincs választék mert ha akad is match, az is túl messze van. Sehogy se jó :D

Nekem személy szerint Facebook jelölgetésekből jött össze a legtöbb randi/kapcsolat :D a társkeresők inkább kiábrándítanak mert nem azt a célt szolgálják amire eredetileg ki van találva

2021. febr. 13. 12:54
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!