Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már sikeretek Tinder,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már sikeretek Tinder, Badoo és hasonló oldalakon?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok róluk? Melyik a legjobb? Van értelme foglalkozni vele?

2021. febr. 13. 08:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/128 anonim ***** válasza:
7%
Örülök hogy abból a nagyon kevés érvedből is kifogytál, és előkerült a személyeskedés. Nem is tartott sokáig:D
2021. febr. 16. 16:49
 92/128 anonim ***** válasza:
Ez egy másik kommentelő, de én is osztom a véleményét:D Az én kérdésemre nem válaszoltál :(
2021. febr. 16. 16:52
 93/128 anonim ***** válasza:

Akkor én már nem tudom ki kicsoda:D egyedül a világ ellen 🤔

Mi volt a kerdesed?

2021. febr. 16. 16:54
 94/128 anonim ***** válasza:
Most neked az itteni fröcsögéssel mivel lesz jobb az életed? Őszintén!
2021. febr. 16. 16:56
 95/128 anonim ***** válasza:
bocsi, en most kapcsolodtam be (ujra) a buliba. szerintem a ‘szemelyeskedesem’ semmivel sem szornyubb, mint a ‘minden no.., tipikus no..’ kezdetu ostoba altalanositasaid. egyebkent csak sokat nezgetem mostanaban itt a kerdeseket es mar kiismertem a hozzad hasonlokat, ezert a velemenyuket sem tudom komolyan venni, mert csak a frusztraltsag es a nok fele taplalt gyulolet motivalja.
2021. febr. 16. 16:58
 96/128 anonim ***** válasza:
49%
A 91es válasz pont neked szól. Nem rövid, ha sokszor átolvasod előbb utóbb megérted.
2021. febr. 16. 16:59
 97/128 anonim ***** válasza:
7%

Dehogynem rosszabb:D van különbség aközött amikor általános alanyt használok, és amikor az illetőről 0 ismerettel rendelkezve véleményt alkotok.

Ez egy tipikus vita lefolyása. Ha kezdenek elfogyni az észérvek akkor már csak ez marad, meg a helyesírás. "Kiismertem a hozzád hasonlóakat".

2021. febr. 16. 17:01
 98/128 anonim ***** válasza:
100%
79-es vagyok. Akkor írtam először és nem az 5. vagy hányadik számú kommentre reagáltam ami az ügyeletes szépfiútól jött. Az volt már túl sok amikor már a kommentelők is bókolgatnak neki meg az ágymelegítőjelöltnek (mert nem akar párkapcsolatot , ahhoz túl csini).... már lassan az autogram meg a közös szelfiért kuncsorgás hiányzott azért hogy megtisztel minket a eme létezésével, amit teljesítményként kezelnek holott csupán sors.
2021. febr. 16. 17:06
 99/128 anonim ***** válasza:
100%
miert, mire is kene erdemben reagalni? arra, hogy szerinted MINDEN no felszines pcsa es ha talal egy jobb pasit, egybol eldobja a regit? ez annyira nevetseges, hogy egyszeruen nem lehet ra mit irni. vagy milyen ‘eszerveket’ varsz egy olyan diskurzusban ahol a te beteges rogeszmedet es sikertelenseged vetited ki az OSSZES nore?
2021. febr. 16. 17:07
 100/128 anonim ***** válasza:
82%

98.

A "jóképű" vagyok. Az egyik mai napig legjobb barátomat még gimiből ismerem. 168 cm magas és csúnyácska, átlagoska arcú. Csak éppen kb a világon mindent megtett, hogy ennek ellenére sikeres legyen a nőknél. Amikor érettségiztünk akkoriban kezdett el gyúrni és akkoriban még 50 kilós sovány srác volt. Manapság a 168 centijéhez olyan 75-80 kg és mondhatni adoniszi izmos teste van. Tizenévesen elég visszahúzódó volt, de aztán folyamatosan javított, fejlesztett a kommunikációs képességein és manapság rá sem ismernék a régi énjéhez viszonyítva, annyira tökös, jó dumás, magabiztos lett. Elvégzett egy matek-tesi tanári főiskolát, aztán elment jó pénzért a Honvédséghez dolgozni speciális alakulathoz. Javított rengeteget az öltözködésén, a stílusán is. A főiskola alatt már volt egy pár lánnyal, szépen lassan bontakozott ki és jelenleg menyasszonya van.

De van egy másik barátom ő sem néz ki jól, fiatalon kopaszodik is, szintén alacsony, nem is túl jóképű. Na ő már fejben el van b*@szva, mert már régen bebeszélte magának, hogy egy nőnek sem kell, de persze ő nem is tett szinte semmit azért az életben (mint a másik srác) hogy ez változzon. Pedig genetikailag külsőre nagyon hasonlóan néznek ki. Nyilván azzal kell dolgoznod, amit kaptál az élettől, de a legtöbben bőven nem hozzák ki magukból a legtöbbet se külsőre, se fejben, se anyagilag. De mondom én is ismerek olyan arcra nem előnyös külsejű srácokat, akik viszont más dolgokkal tudtak kompenzálni bőven.

2021. febr. 16. 17:19
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!