Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már sikeretek Tinder, Badoo és hasonló oldalakon?
108 nincs értelme választ adni, hiszen az utálkozás pont tőled jön. Instant csak te lehetsz a szép csinos stb, én meg az ellentettje. Az hogy én pontosan mit teszek magammal hogy jobb legyek, semmi közöd hozzá, ahogyan én sem firtattam hogy te mit vagy éppen mit nem teszel érte.
Ez választ el titeket tőlem, hogy én egy általános társadalmi problémát fejtegetek, ti pedig csak a felém irányuló dolgaitokkal jöttök.
A 110es komment pedig a legviccesebb. Egyenesen mást magyarázol mint amit én mondtam, mintha meg sem értenéd amit írok.
Szívesen várom az újabb vergődéseiteket kommentben.
"Az hogy én pontosan mit teszek magammal hogy jobb legyek, semmi közöd hozzá,'
Magyarul semmit:D Köszi, hogy végre megválaszoltad. Sajnállak, hogy az itteni vergődés a legnagyobb öröm számodra, míg mi normális, jóképű férfiakkal ismerkedünk.
Már vettem magamnak autót képzeld, és több millió forint félretett pénzem van, jelenleg saját lakásra gyűjtök. HOPPÁ!
Ezenfelül csak magamat tudom ismételni:
"Sajnállak, hogy az itteni vergődés a legnagyobb öröm számodra, míg mi normális, jóképű férfiakkal ismerkedünk."
Annyira kemény hogy még ezt sem vagy normálisan felfogni :DD
A leendő "szerencsés" pasinak javasoltam ezt a dolgot, nem neked. Mondjuk ha egy meleg férfi vagy akkor mindenre magyarázatot kapnék.
Sajnos te vergődsz, amint látod, már ott tartunk hogy a vagyonaidat sorolod fel. Hát még most sem veszed észre magad?:D
"Szegény jóképű férfiak, majd vesznek egy autót remélhetőleg helyetted"
Erre reagáltam te csökött agyú. A saját üzeneteidet nem tudod értelmezni.
Egyre lejjebb ásod magad. Ha azt mondom hogy a férjed vegyen egy autót helyetted, erre te azt válaszolod hogy már te rég vettél magadnak egyet. És ez neked még logikus is:D
Kezdem érteni, Hillary hogy tudta kimondani hogy a háború áldozatai nem az elesett katonák hanem az otthon maradt özvegyeik:D
Ülj le a hátadra aztán szégyelld össze magad, hogy a magamutogatásból a pénzlóbálásig jutottál el, annyira nem voltál képes a saját érveid alátámasztani. Pedig annyira nem is lett volna nehéz, középsulibam figyelni kellett volna az érvelős játékokra
‘általános porblémát vázoltam fel és erre akartam válaszokat’
te meg mindig nem erted, hogy itt nincsen semmifele altalanos problema, csak a sajat kepzelgesed en annak fejtegetese? ez az egesz csupan a te agyszulemenyed, a kepzeletbeli vilagodban van igy es itt csak megerositest varsz a tobbi hozzad hasonlotol. en megertem, hogy valahol ki kell adni a felgyulemlett feszkot, de akkor legelabb annyit beletehetnel mar, hogy a mindennozes helyett bedobsz valami ertelmes dolgot.
egyebkent meg nem tudom, miert es mifele toleranciat varsz az iranyodba, amikor most is te dobalozol olyanokkal, hogy majd a ‘helyes ferfi kocsit vesz’ a nonek.. ez megis mi, ha nem szemelyeskedes? ahogyan a jokepu ferfiakrol beszelsz, abbol amugyis sut a rosszindulatu irigyseg megkeseredettseg, tehat nem kell hozza nagy esz, hogy kitalaljuk, nem utotted meg a genetikai lottot. ami onmagaban nem baj, de ha ezzel a ‘semmikozodhozza’ mentalitassal parosul, akkor tenyleg ne csodalkozz, ha te ‘nem valogathatsz’ a nokbol.
intelligens emberi hozzaallas az lenne, h torekedj annak a megvaltoztatasara, ami az utadban all, de szemmel lathatolag te nem torekszel, nagyon is jo igy neked, csak szeretnel itt egyet krvaanyazni a nok fele, h kicst kevesbe erezd szarnak magad. de ez, el kell, hogy keresitselek, kontraproduktiv.
Osztom a 118-as kommentet 100%-ban.
Még egy dolgot tennék hozzá:
Milyen érzés, hogy szép nő hozzád csak akkor fog érni ha fizetsz neki? Illetve a tudat, hogy csak eljátssza, hogy élvezi veled a szexet, de közben kb visszatartja a hányását annyira undorodik tőled?
szerintem egyaltalan annak is orulne, ha vegre egy no hozzaerne eleteben eloszor, nemhogy szep.
jaj SEMMI KOZUNK HOZZA
ja es csunya gonosz SZEMELYESKEDES
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!