Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már sikeretek Tinder, Badoo és hasonló oldalakon?
39
Nem húzom ezeket jobbra, nem érdekelnek.
Viszont eléggé túlnyomó része ilyen, az ottani embereknek, alig van kedvesnek látszó, aranyos, normális nő.
Hozzáteszem, hogy az a kevés többsége is borospoharat nyaldos meg kocsmás képeket tesz ki.
"borospoharat nyaldos meg kocsmás képeket tesz ki."
SZÖRNYETEGEK! A szívemhez is kaptam, egyből, hogy valaki nem Palotai Boris emléktáblájával pózol, hanem egy BOROSPOHÁRRAL!!! Babilon krvája az ilyen :(
42 fejezd már be a hisztit.
Miért nem vagy képes elfogadni, hogy a pasik többsége NEM ezeket a p..csababákat akarja?
Mivan nem like olnak a bikák és most itt teszed a férfigyűlölőt?
44 nem k..rva.
Csak alkoholista
Én speciel egyszer sem írtam hogy nekem kellenének. Sajnos, csak ezek vannak. A tinder egy algoritmus, kifigyeli hogy milyen nők jönnek be neked. Csak az ai sem tud mit kezdeni azzal, hogyha 90% ilyen, a maradék 5 mocskos kábszeres, és akkor van az a maradék akik tényleg normálisak, meglátod, és megfog. Na olyanokkal matchelni kiváltság.
De sokat leír rólatok, hogy egyből a rondasággal jöttök, meg hogy tuti nincs nőnk, dagadékok vagyunk stb. Na meg az is, hogy a pasik közül lehet válogatni, széles a skála, megtehetitek hogy nem a tömeget keresitek. A másik oldalról 50 km-es sugarú körben sem teszi a dolgát a mesterséges intelligencia, mert nem tudja nem bedobálni őket.
Ja és az instás kajastorykat se hagyjátok ki, a 100. sushis kép biztos mindenkit érdekelni fog, osszad meg nyugodtan:)
"Csak alkoholista"
Amíg volt Tinderem, nekem is volt kint egy képem, amin borospohárral a kezemben mosolygok. Az elmúlt fél évben kétszer voltam részeg. Egyszer a nyaraláson augusztusban, meg egyszer karácsonykor.
Ma megtudhattam, hogy alkoholista vagyok:D
47
Ezt mondom. Pózólhat a mucika a próbafülkében, meg fogdoshatja a boros poharat ahogy akarja. Belső tulajdonság nuku. De nem véletlenül lyukadt ki a tinderen Ők sem ;)
Erről ennyit.
"fél évben kétszer voltam részeg."
gratulálok. Nehéz kibírni?
Az elmúlt fél évben egyszer sem voltam részeg, mégis élek:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!