Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már sikeretek Tinder,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már sikeretek Tinder, Badoo és hasonló oldalakon?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok róluk? Melyik a legjobb? Van értelme foglalkozni vele?

2021. febr. 13. 08:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/128 anonim ***** válasza:
0%

39

Nem húzom ezeket jobbra, nem érdekelnek.

Viszont eléggé túlnyomó része ilyen, az ottani embereknek, alig van kedvesnek látszó, aranyos, normális nő.

Hozzáteszem, hogy az a kevés többsége is borospoharat nyaldos meg kocsmás képeket tesz ki.

2021. febr. 13. 12:04
 42/128 anonim ***** válasza:
20%
az biztos:D igazabol nem az a bajuk ezekkel a lanyokkal, hogy butak es felszinesek, csak az, h nem kaphatjak meg oket. bar gyanitom, mas not se nagyon kaphatnak meg ilyen frusztralt, okadek szemrlyiseggel.
2021. febr. 13. 12:06
 43/128 A kérdező kommentje:
Ez nem így van :D mert az átlagos vagy még az átlagon aluli csajok se írnak vissza ugyanúgy függetlenül attól hogy hogy nézünk ki vagy hogy milyen szöveggel indítunk, mert még azok is 10/10es álomnőnek hiszik magukat, akik túlsúlyosak vagy rondák vagy már gyerekük van (és még az is a mi hibánk mert szemetek vagyunk ha nem vállaljuk fel más gyerekét...)
2021. febr. 13. 12:07
 44/128 anonim ***** válasza:
52%

"borospoharat nyaldos meg kocsmás képeket tesz ki."

SZÖRNYETEGEK! A szívemhez is kaptam, egyből, hogy valaki nem Palotai Boris emléktáblájával pózol, hanem egy BOROSPOHÁRRAL!!! Babilon krvája az ilyen :(

2021. febr. 13. 12:09
 45/128 anonim ***** válasza:
45%

42 fejezd már be a hisztit.

Miért nem vagy képes elfogadni, hogy a pasik többsége NEM ezeket a p..csababákat akarja?

Mivan nem like olnak a bikák és most itt teszed a férfigyűlölőt?

46/128 anonim ***** válasza:
61%

44 nem k..rva.

Csak alkoholista

47/128 anonim ***** válasza:
35%

Én speciel egyszer sem írtam hogy nekem kellenének. Sajnos, csak ezek vannak. A tinder egy algoritmus, kifigyeli hogy milyen nők jönnek be neked. Csak az ai sem tud mit kezdeni azzal, hogyha 90% ilyen, a maradék 5 mocskos kábszeres, és akkor van az a maradék akik tényleg normálisak, meglátod, és megfog. Na olyanokkal matchelni kiváltság.

De sokat leír rólatok, hogy egyből a rondasággal jöttök, meg hogy tuti nincs nőnk, dagadékok vagyunk stb. Na meg az is, hogy a pasik közül lehet válogatni, széles a skála, megtehetitek hogy nem a tömeget keresitek. A másik oldalról 50 km-es sugarú körben sem teszi a dolgát a mesterséges intelligencia, mert nem tudja nem bedobálni őket.

Ja és az instás kajastorykat se hagyjátok ki, a 100. sushis kép biztos mindenkit érdekelni fog, osszad meg nyugodtan:)

2021. febr. 13. 12:12
 48/128 anonim ***** válasza:
52%

"Csak alkoholista"

Amíg volt Tinderem, nekem is volt kint egy képem, amin borospohárral a kezemben mosolygok. Az elmúlt fél évben kétszer voltam részeg. Egyszer a nyaraláson augusztusban, meg egyszer karácsonykor.

Ma megtudhattam, hogy alkoholista vagyok:D

2021. febr. 13. 12:14
 49/128 anonim ***** válasza:
51%

47

Ezt mondom. Pózólhat a mucika a próbafülkében, meg fogdoshatja a boros poharat ahogy akarja. Belső tulajdonság nuku. De nem véletlenül lyukadt ki a tinderen Ők sem ;)

Erről ennyit.

2021. febr. 13. 12:15
 50/128 anonim ***** válasza:
33%

"fél évben kétszer voltam részeg."

gratulálok. Nehéz kibírni?

Az elmúlt fél évben egyszer sem voltam részeg, mégis élek:O

2021. febr. 13. 12:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!