Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már sikeretek Tinder, Badoo és hasonló oldalakon?
Korábbi válaszoló vagyok. (Csak az 5-ös és 17-es az én válaszom.)
Küldjek screenshotot, hogy most is egy csinos, 22 éves egyetemista lánnyal milyen regényeket írunk egymásnak Tinderen? Én 27 éves vagyok. Két napja kezdtünk beszélni és mindjárt elhívom szerintem élőben is találkozni jövő hétre. Tudom nem ez az átlag, de 10-ből 1 ilyen is akad a 20-25 éves csinos csajok közt. Most is írtam kb 10 csajnak, abból 4 válaszolt, abból 2-vel beszélgetek még. És? Nem síránkozok, hogy a többi miért olyan, amilyen.
Egy hét alatt van mondjuk 10-15 matchem, abból ki lehet fogni 1-2 normálisat is, aki szintén ismerkedni szeretne és kapcsolatot keres. A nők is Tinderen úgy mondanám hogy kb 50% komolytalan (semmit nem akar, se szexet, se kapcsolatot), 30-40% kapcsolatot, 10-20% szexet. Én kb ezt láttam. Az nyilván szívás, ha valakinek heti vagy havi 2 matche van.
Nem Pesten élek, hanem Szegeden. Ez akkor mit jelent nálad?
Pill, pár perc és lövök pár screenshotot, aztán feltöltöm őket képfeltöltő oldalra, aztán küldöm nektek a linkeket privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!