Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már sikeretek Tinder, Badoo és hasonló oldalakon?
8. Ha te csak 5 hozzád illő ellenkező neművel találkozol, elég sivár életed lehet ott a tanyàn!
Szóval most azt akarod mondani, hogy amíg nem volt net, csak azért jöttek össze emberek, mert nem volt más?
Hát szerintem meg őszintébb kapcsolatok voltak, mint ezek a "meglátom a menő képed a neten és elhúzlak jobbra/balra, mert teccőőő"...
""meglátom a menő képed a neten és elhúzlak jobbra/balra, mert teccőőő"..."
Na hát te nem sok embernek "teccőőő" ide megmondom :(
Sajnáálom!
#11: miert, eloben miert szolitasz meg valakit? elarulom: azert mert tetszik, nahat! micsoda undorito dolog, hogy az ember olyannal akar ismerkedni, akihez fizikailag vonzodik. ilyen bullshittel csak az ocsmany emberek jonnek, akiket senki nem huzna jobbra tinderen. ne aggodj, regen nagyapad is azt a csajt nezte ki maganak, aki legjobbam bejott neki (aztan mas kerdes, hogy vegul ki jutott neki).
nem sivar az eletem es nem a tanyan elek, de a kornyezetemben vagy parok vannak leginkabb vagy nok, vagy olyan ferfiak, akik nem az eseteim. mit nem lehet ezen felfogni?! nekem nem kell mindenaron csak azert valaki, hogy legyen, akkor inkabb keresgelek olyat, aki tenyleg tetszik, nem csak olyan ‘jovanez’ kategoria..
7. Az 5-ös vagyok. Mert legtöbbször nem akarok párkapcsolatot. Dü-dü-dűűű. Hitted volna hogy ilyen egyszerű a megoldás? Te amúgy melyik bolygón élsz? Azért kérdezem, mert minden másik kérdésben meg pont tudják az emberek és erről beszélnek sokan, hogy a könnyen nőt szerző férfiak nem nagyon akarnak elköteleződni többnyire. Nekem is vannak elkötleződési problémáim, mert tudom viszonylag könnyen kaphatok nőt és mert régen sokáig egyáltalán nem érdekelt kapcsolat, de pl családot egyszer szeretnék, ezért ezen még dolgozni akarok.
De most pl szeptembertől mostanáig egy külföldi erasmusos cserediák lánnyal voltam együtt, akivel Tinderrők jöttünk össze. Nem kerestem mást mellette, de tudtuk hogy vége lesz amikor januárban elmegy Magyarországról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!